Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na Jablunkovsku a Krnovsku kriminalisté před několika dny odhalili osm malých pěstíren marihuany ukrytých ve sklepích rodinných domů či v garážích, kde pět mužů ve velkém pěstovalo silnou formu marihuany. Policisté tam našli přes dvě stě rostlin silnější marihuany zvané bílá vdova, které lze vypěstovat s pomocí chemikálií. Její účinky lze přirovnat k heroinu. Ve východních Čechách zatím policisté žádnou podobnou laboratoř na pěstování silného druhu marihuany neobjevili, i když mají informace, že podobné pěstírny mohou existovat i zde.
za tohle by se měli novináři střílet
nějakej wobyčejney člowěk si to přečte (a že jich je mrtě) a řekne si:"Ta marihuana je zabiják...jako heroin...no to je strašné...co když můj syn...no to je f prdeli...fšechny je popravit feťáky...já sem teda rozhodně proti...kam ten swět spjeje...FUCK"
fuck fuck fuck them
média sou svině
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
JJ, tyhle asociace jsou nebezpečný: marihuana ve spojení s heroinem... Podle mě buď zaplacenej článek (černoprdelníci???) a nebo novinář, kterej o MJ zná "fakta" z Blesku !
a není takováhle dezinformace trestná?
to je jako kdyby napsal:"Užíváním heroinu ku zdraví."
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.