Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes jsem aktualizoval sekci Návody a tipy je tam spousta nových tipů a návodů ... tak tahle hláška mě rozsekala že sem se asi půl hodiny smál. Jinak stránky máte jako profíci.Good. Já když sem zmaštěnej si pročítám nejčastěji www.grower.cz - možná to někdo znáte??? Ale vážně - www.freemusic.cz a jiné podobné hudební stránky.
EL.MAGICO : znamená to nějaký člověk, kterýmu se stala nějaká naprostá úlítlá náhoda, nebo je v nějaké zvláští a neočekávané, ale zrovna k tomu stavu a situaci patřící skutečnosti.
Prostě haluz.
pctuning.cz, hemp.cz, grower.cz, zive.cz, news.google.com, bbs.com, suprnova.org, thcradio.com(nebo cz teď si nejsem jist:-°) bonusweb.cz a hafo dalších kam se dobrouzdám co si nepamatuju URL.