Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Pokojová kytí...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Rival
Nový Člen

Karma uživatele Rival - 74% Pěstitelská

Obecné Pokojová kytí... Příspěvek č. 1

Přátelé, tak i já jsem po rozsáhlém prostudování GROWERU (čímž Vám všem děkuji za inspiraci) vypěstoval svou "okrasnou" kytí... Náhodně jsem získal jedno NONAME baculaté semínko (prý vynikající kvality.... však se brzy uvidí ) a připravil ho na vyklíčení. Do vyhořelé čajové svíčky jsem na místo vosku napěchoval vatu, zalil to odstátou vodou, s láskou položil své jediné semínko, dal mu trošku REIKI a čekal... Už ani nevím po kolika dnech se ukázal malý klíček. To bylo radosti... Jelikož jsem si chtěl jeho růst skutečně vychutnat, tak jsem ho umístil na svůj psací stůl.

Rozhodl jsem se pro klasické pěstování v hlíně. A vydal se koupit substrát a další potřebné věci :

Substrát pro výsev a množení 20 litrů Agro CS ....... 64 Kč
Rašelinové květníky 12ks 5x5cm .......................... 18 Kč
Gelový stimulátor A ........................................... 35 Kč
Akvaristický pH - Test ....................................... 68 Kč

Hnojivo :

Floran Start - NPK 19-6-20+3Mg0 ................ 35 Kč
Floran Květ - NPK 14-5-30+3Mg0 ................. 35 Kč

Vzrostlý klíček jsem zasadil do rašelinového květníku s čistým substrátem a zaléval čistou odstátou vodou. Chvilku nabíral sílu v novém prostředí a pak začal pomalu růst. Přemýšlel jsem do čeho rašelinový květník se svým pokladem zasadím... Zvolil jsem plastový 20 litrový květník. Do jeho dna jsem navrtal řadu děr pro odvod vody. Naplnil jej substrátem, přidal roztlučené skořápky z domácích vajec a nový domov byl hotov. Pro jistotu jsem změřil kyselost půdy... a naměřil asi 7 pH. Zasadil jsem kytí a vše řádně proléval vodou. Dokud mi voda neprosákla až do misky pod květníkem. No, a pak už jsem se jen kochal a modlil, aby to byla samička... Výsledek mého snažení vidíte na přiložených fotečkách. Musím říci, že se pod takovou dekorací moc příjemně sedí... Asi šestkrát jsem kytí zaštípnul a záštipky pěstoval dále jako klony. Zatím jsou za oknem (viz. třetí foto) a večer jim přisvěcuji. Brzy se pustím do matkárny. Pokud bude zájem napíšu další podrobnosti.

Naposledy upravil Rival 21-08-2004 v 16:41 PM

Old Post 21-08-2004 v 15:25 PM
Rival je offline   Profil uživatele Rival   Find more posts by Rival   Foto galerie člena Rival   Click here to Send Rival a Private Message   Add Rival to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rival
Nový Člen

Příspěvek č. 2

Ještě bych podotknul, že s hnojením jsem moc nepospíchal. Samotný substrát již nějaké živiny obsahuje. Doma jsem našel hnojivé tyčinky pro Pelargonie, tak jsem 4 ks použil. Až později jsem opatrně začal přidávat hnojivo do zálivky. Uvažuji i o slepičinci, ale nevím zda v pokoji pak nebude cítít "drsný" odér...

Příští rok uvažuji i Outdooru. Rád bych si předpěstoval "pár" sazeniček a pak je nechal hybernovat. Probudil bych je až těsně před vysazením do terénu. Nějaký způsob zastavení růstu s pomocí lednice tady už tuším někdo popisoval...

Old Post 21-08-2004 v 16:12 PM
Rival je offline   Profil uživatele Rival   Find more posts by Rival   Foto galerie člena Rival   Click here to Send Rival a Private Message   Add Rival to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rival
Nový Člen

Příspěvek č. 3

Dnes jsem odstřihl několik spodních lístů... Už se suší...

Old Post 23-08-2004 v 13:11 PM
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

koukám máš to vyčáhlý jako já ( mám 2 kytky za voknem než zprovozním skříň) Trpěj nedostatkem světla a vlhkosti (relativní vzdušný) úrodu moc velkou nečekej :-°( Ty malý kytky doporučuju dát pod nějakej zdroj světla (i úsporka by jim udělala radost) v době kdy nevítí slunce (abys je udržoval na 18/6 a hodně se větvily. Jo a dej si pozor na svilušky na moje kytky dělaj vyslovený nálety a je skoro každej den sprchuju a utírám jim listy mokrou handrou + nějaký postřiky. A to skladování řízků je tady http://grower.cz/forum/showthre...=&threadid=3950 ale řízky tu zimu asi nepřežijou :-°(

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 29-08-2004 v 14:03 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganjafarmerbomber
Stálý Člen

Karma uživatele ganjafarmerbomber - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

na to, ze je to pestovany za oknem to podle me vypada hodne dobre good work, K+

Brothers everywhere - raise your hands into the air
We're warriors, warriors of the world
Like thunder from the sky - sworn to fight and die
We're warriors, warriors of the world
BY MANOWAR

Old Post 29-08-2004 v 14:27 PM
ganjafarmerbomber je offline   Profil uživatele ganjafarmerbomber   Find more posts by ganjafarmerbomber   Foto galerie člena ganjafarmerbomber   Click here to Send ganjafarmerbomber a Private Message   Add ganjafarmerbomber to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rival
Nový Člen

Příspěvek č. 6

Děkuji za karmu a za ohlasy.... Dneska vypadá kytí takhle. Trochu povyrostla a obklopila se malýma paličkama. Jsem zvědavej jak moc paldy vyrostou. Ale asi to žádná velká sláva nebude...

lordWilliam: Od svilušek mám zatím pokoj... a doufám, že to tak i zůstane. Malý kytky jsem nestihl dát pod žádný přídavný světlo, takže se potvůrky už taky obalily paličkama... Zatím je nechám tak. Později z nich možná zkusím všechny paldy odstranit a dát je pod světlo (18/6).

Naposledy upravil Rival 14-09-2004 v 17:42 PM

Old Post 14-09-2004 v 17:30 PM
Rival
Nový Člen

Příspěvek č. 7

Tady je ještě pár detailních záběrů...

Naposledy upravil Rival 14-09-2004 v 17:57 PM

Old Post 14-09-2004 v 17:45 PM
suhajko
Nový Člen

Karma uživatele suhajko - 0% Pěstitelská

action for reaction Příspěvek č. 8

Ahoj, velmi sa mi zapacilo, ako si pisal o tom zaciatku a priprave a vobec vstahu k semienku... fakt pekne
ak plati a ja verim ze ano, ze sa do rastliny vlieva osobnost a vztah micurinca tak budes urcite spokojny... mozno to nebude jednopraskovka, ale bude tvoja :-)
Ale k veci, tiez pestujem za oknom (okno na juh), posadil som trochu neskor aby rastlinky neboli velmi velke a cakam...
hlavne som zvedavy na sisky. celkom sa to zatial rysuje, ale este stale to nieje ono, je koniec septembra/zari a ja este stale nemam zrelych tych zopar semien ktore na rastlinkach su.
Daj vediet ako to bude s tvojou urodickou a ako budu rastlinky naberat na objeme, zachvilku prestane slnko svietit totalne a tak mam dilemu, kedy rastliny skosit. Budem teda rad, ak budem vediet ako sa vyvvyjaju tochtorocne vzorky za oknom niekomu inemu...

Este poznamka k tym kvitnucim drobcom, rastlinky zacinaju kvitnut v zavislosti od periody svetla nie od veku alebo velkosti a pochybujem ze rastliny ktore su uz raz v kvete sa este niekedy preklopia do rastu.

mozno budu nejake fotky from my side

Old Post 30-09-2004 v 14:17 PM
suhajko je offline   Profil uživatele suhajko   Find more posts by suhajko   Foto galerie člena suhajko   Click here to Send suhajko a Private Message   Add suhajko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele suhajko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eNDy
Stálý Člen

Karma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

2 Rival: mas to pekne za tym oknom,si myslim, ze je to v poho
K+

Old Post 30-09-2004 v 19:43 PM
eNDy je offline   Profil uživatele eNDy   Find more posts by eNDy   Foto galerie člena eNDy   Click here to Send eNDy a Private Message   Add eNDy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
suhajko
Nový Člen

Karma uživatele suhajko - 0% Pěstitelská

nejake vysledky Příspěvek č. 10

najdete na adrese

fotky su asi dva tyzdne pred skosenim

www.suhajko.szm.sk

Old Post 14-10-2004 v 08:39 AM
suhajko je offline   Profil uživatele suhajko   Find more posts by suhajko   Foto galerie člena suhajko   Click here to Send suhajko a Private Message   Add suhajko to your buddy list     Navštiv homepage uživatele suhajko! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás