Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj. Mel jsem 8 kytek, z nichz byli 3 samci. Ty jsem zkonzumoval v podobe mlika. Zbylo mi tedy 5 samic, ale ve trech se objevuji v typickych samicich kvetech i obcasna seminka. Jak tedy dokopat rostlinku k tomu, aby tohle nedelala?
Dalsi veci je to, ze jsem sve rostliny v dobe, kdy pekne rostly, zastrihl. pekne se rozvetvily, ale vysoke jsou tak 0,5m. Bojim se, ze v dobe sklizeni budou mit gramaz tak na nekolik speku a dost...Co rikate?
Jak je dokopat? Fakt blbá otázka, musíš je mít od samců odděleně :-°)
Pak tohle dělat nebudou. To že tam semínek moc neí jen symbolizuje žes ty samce oddělil moc pozdě, už se z nich začal uvolňovat pyl. A i z 0,5m vysoký kytky, pokud je dobře pěstěná může bejt dobrej výnost (ale asi by to vyžadovalo SCroG)
chlapíku molíku - kukej
ve faqu je základní popis Screen of Green http://grower.cz/forum/search.php? - sem napiš SCroG a budeš vědět
btw - jestli sem to dobře pochopil, tak to máš venku - therefore přesouvam...