Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přatelé,
po mých zhruba 4 letech outdoor pěstování bych se rád pochlubil se svýma kytičkama(mám na fotkách všechny úrody).
Ale jsem ňakej línej se s fotky upravovat,aby měli požadovanou velikost a taky nenám dostatečné "know how" !
Někde jsem tu četl,že v ACDSee,ale fota jsou pak hrozně rozměrově malý!
Mám kytku,co měří přes 4,7m...kdo neviděl,neuvěří...
nechci mlet na prázdno,tak plíz poraďte,ať máte vhozenou rukavici...
Za každou úrodu vděčím částečně GROWERu,protože bez dobrých rad a inspirace by to nebylo takový,jaký je...
Omne nimium vertitur in vitium ..........Viva la GANJA!
crazyshit:
Hele tak na to nevim co ti poradit. Snad jenom to že sem dávam vždycky fotky upravené v ACDsee a nikdo si nikdy nestěžoval, takže to sem klidně hoď - sem na to tvojí skoro pětimetrovku zvědavej:-)
Taxem vyzkousel par programku a nakonec se mi osvedcil JPEG Resampler.Pokusim se o zverejneneni fotek 2002...
Tyhle 2 kytky mely cca 2 metry,ale po kvalitativni strance zatracene gut!
Fotky jsou mensi nez jsem ocekaval,ale co uz....tady je moje prvni generace brka nazvazana pomerne vystiznym nazvem "strom".
Neni u toho zadny prirovnani,tak asi tezko rozpoznate velikost,ale ta obluda ma 3,5 metru(v zaberu je pouze jedina kytka).
Spousty palic!:-)
Tak to je asi tak vse,co priroda v roce 2002 poskytla!
Pristi tyden udelam update na mou nejlepsi urodu 2003 a odhalim ty "petimetovky"....
Jo a rad bych podotknul,ze vse je no name a hnojeny prevazne organikou(=kurince).
Vynos z tehle ourody nemam zvazenej(urcite ne na gramy),ale rekl bych cca 1,5Kg(by woko).Dawam to 4l a 0,7lsklenic.Bylo jich hodne,ale presne to fuckt newim.(asi 5*4l a 40*0,7l)...hlavne.ze bylo do dalsi sklizne co hulit...)