Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim,
chcel by som informovat o zlej skusenosti z "rašelinovými zakorňovačmi". zda sa, ze je to super vec, ale nie je. rastliny, teda korene sa nejako nemozu dostat cez tento "obal" a tym padom nerastu. pocul som zatial iba chvalu na tento "vynalez", ale mne to nejako nepomohlo, prave naopak.
veci okolo, ze o aku gen. islo atd. atd. prosim nerieste, vsetko bolo supe: kupena hlina, orig. genetika atd., takze v nicom inaom problem nevidim. tot vsechno, chcel som len upozornit na tento "vylepšovák".
MOJA rada: "rašelinové zakoreňovače" NEPOUŽÍVAŤ
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
tak to mam fakt stastie!
dnes som si take zakorenovace chcel kupit.nastastie v obchode mali len STIMULAX 1.
(je to taky svetlo sivy prasok na zakorenovanie)
dikes za info.
no ja mam podobne skusenosti ako robos korene sice raselinovy kvetivac prerazili ale spomalilo to rast (mozno existuje viac druhov a niektore su menej vhodne)
tiez som videl kvetinace z takej jemnej latky nieco ako gaza kde byvam sa to pouziva na muskaty
TAk ja mam podobne skusenosti, tento rok sa sezona oneskorila o nejaky ten mesiac a kedze to som nevedel (nie som jasnovidec) sadil som rastliny ako kazdy iny rok, no ale vdaka studenemu a vlhkemu pocasiu som ich musel drzat doma. A problem. Raselinove kvetinace lahko nasiaknu a v danom prostredi sa velmi lahko objavy plesen.
Podla mojich asi 6 rocnych skusenosti, ak chcete out(s indoorom nemam skusenosti) tak nie je nad kelimky od jogurtov.
Rašelinový květináčky jsem taky zkoušel, ale na zakořeňování řízečků v hlíně, abych pak nemusel přesazovat, kořeny prošly, ale měl jsem jinej problém, hodně rychle se vysoušej, a taky snadno přelejvaj, proto jsem byl nakonec rád, když zakořenila polovina
Podle mne nemaji chybu. Akorat je nesmis nechat vyschnout, nebo naopak prelit taky neni dobre. Ja je pouzivam na zakorenovani rizku a je to ok. Mam to v takovem malem skleniku. Staci zalit, zavrit a paxe na to podivat za 2tydny a vesina je zakořenena.
no ako som uz pisal ze sa mi neosvedcili a ked si to tu citam napadlo ma ze asi preto ze lahko a rychlo vysichaju ked ich korienky prerazili hned vyschli ;-(( takze ta myska s vodou to asi poriesi
Přesně tak, souhlasim s Hrotikem. Měl sem je furt vlhký a kořínky mi normálně prorůstali po stranách. Nesměj bejt moc suchý, protože pak tim ty kořeny neprolezou, několik kytek mi takhle taky zheblo. Jo a plíseň se na nich sice sem tam objevovala, ale po přesazení se na kytce neukázalo vůbec nic...
hele stavebni rokwool je sit nekoření to v nem tak dobře jako v koupenym z growschopu ale jestli nemas nic jinyho tak to skus urcite ale vyjedou pozdejs a musis udrzovat hodne vlchkosti zase ale nemej kostky nacucany vodou mohli by ti hnit korinky cus
Povinne je treba upozornit vsechny, kteri se chteji vydat na cestu poznavani tajnych ved, ze narazi na "strazce brany". A ti nedostatecne pripraveni mohou dopadnout zle, budou vyhnani z raje! Zmeni se osobnost cloveka. Nekterym se rozpadnou manzelstvi, jini skonci na psichiatrii nebo na periferii spolecnosti. Mnoho je povolanych ....