Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec byl jsem teď 3 týdny pryč a kamarádovi jsou dal do správy svojich 15kytiček.Včera jsem se vrátil - kamarád na dovolené kytičky měli už jen 2 horní patra.Lístečky v těchto patrech už jsou hodně malé a přiléhají ke stonku.Myslíte že se to ještě vpamatuje?Přesadil jsem do nové ,dobré hlíny a starám se jak se dá.Nevíte jestli se tomu dá nějak pomoct a jestli je šance že z toho ještě něco vyroste - nebo můžu vyhodit?
kolko tyzdnov mali rastlinky??? lebo ja som svoje nepolieval asi 3 tyzdne a uz rastu pekne palice... myslim ze 2 tyzdne bez vody uskodi len tym malinkym rastlinam...
pokud jsou v kvetinacich tak i tejden bez vody je dost. Kdyz sem byl nemocnej tak sem rek svymu kamosovi aby je chodil zalejvat minimalne ob den a on me posral a sel tam jenom jednou za 7 dni a spodni dve patra se uz se nevzpamatovali
"Je lépe litovat, že jsme něco zažili, než litovat, že jsme nezažili." - Boccaccio
"Kořenem všeho zla je nedostatek poznání." - Buddha