Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Konečně přišlo jaro,můžu vsadit semeno,vyroste mi kytka veliká jak poleno. Budu si ji zalejvat, budu si ji hnojit, sluníčkem ji ohřejvat, nenechám jí pojít. Budu si ji stříhat, ona se mi rozvětví, je to dobrej model,vždyt roste až do větví. Až nastane pdzim, vyrvu jí i z kořenem a ubalit špeka rychle někam poženem. DOUFAM, ZE SE VÁM TA BÁSEN BUDE ASPON TROCHU LÍBIT.
Hustý... fakt jo... mě vždycky napadej jen zamilovaný
http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_
Já taky básním, někdy přihodím
BTW... song by byl... z jedný reklamy na JUPIIII DRINK
Chceš-li aby tento den měl šťávu, sbal joint, tlustý joint,
ptom nasaj do plic trávu, sbal joint, velikýýýýý joint...
chceš- li abys tento den byl zhulený, pak začni rychle sušit další kytky zelený.... tramtadadááá, je to song naší reggae skupiny, takže (c)
2Alver: zamilovaný píšu tak z 95%
Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong