Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Odeznívání THC
Čau hledal sem v celý kuřárně téma o tomhle, ale už je tady.
THC je v těle ještě za 3 dny 50%
1 měsíc 30%
3 ale i někdy 6 měsíců 1%
NOTE: Ale ješte za 7 let se dá zjistit THC z vlasů,
chlupů a nehtů, teda pokud si je nestříháte, protože životnost vlasu je
7 let.
A ješte radu pro ty který by šli na testy THC tak se to dá dělat ze slin,
potu a moči (krve) a když si náhodou sežente moč o člověka
kterej nehulil tak bacha at to neni holka aby jste se nedozvěděli, že jste těhotný.
To jako že pokaždý když zahulim tak se mi udělá ve vlasech proužek??? Kura to už bych byl pruhovanej jak zebra.
4 jilm
K těm procentům. By mě spíš ještě zajímalo kolik procent podle tebe je ještě u člověka zjistitelný z moči a krve. To 1 % to asi nebude.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
ked je uz rec o testoch da sa zistit pritomnost thc aj v krvy? lebo mam ist na odber koly testom na alergiu tak aby som vedel ze ci predtym radsej nehulit alebo tak ...
Lidi už se na to neptejte, pokud jdete na jiný vyšetření než na zjištění obsahu THC v krvi tak to při jiným vyštření nezjistej. Takže klidně můžete jít zkouřený (nedoporučuji, já tam při odběru krve na sedimku omdlel :-°)