Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rodice me asi nepusti na MMM 2003 - Milion Marijuana march
Ale opravdu bych chtel jet a ucastnit se ...
Rychle mi neco poradte ale rychle uz ted v sobotu se to koná 1.5.2004
no pár možností máš:
- zdrhnout (not recommended)
- zůstat doma (no good)
- nebo prostě říct, že má na Ministerstvu Vnitra přednášku ctihodný p. Severa z KDU, jestli bys tam nemoh zajít........................a pak šupky zaroh mezi feťáky
hele a jestli to nepude, tak to ber s nadhledem - já předloni taky nemoh - jsem slíbil, že budu makat na baráku, tak jsem makal...
...ale fuj, takle komolit ména
(Dude tě za to prokleje )
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Nebo to udělej jako jeden muj kámoš. Matka ho taky nechtěla pustit na akci. On šel s košem a vrátil se za tři dny.
No a od tý doby byl svým pánem.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
No když ses o tom nezmínil tak nevim co jako řešíš?Já sem řekl že jedu na venkovní koncert a bylo to.úplná pohoda.Nevidim důvod jim říkat že je to tahle akce.Ale zase na druhou stranu seš svobodnej člověk a můžeš projevit svuj názor snad ne?Doufam že se na to dostaneš.čim víc lidí tim líp.Mějte se