Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau, tak mam prvni vysledek sveho "snazeni" > ze 4 kytek 3 SAMCI !!!Tak to je fakt k vzteku. Samice je jenom ta mala kyticka (vpravo dole) A navic po tydnu kvetu mi "odesla" elektrika v pestebni mistnosti, takze kytka sla ne tejden ven. Ale ta skrin byla opravdu spatna.
Ted jsem udelal trochu upgrade: Alobal jsem vyhodil a natrel sem to bilou barvou, 1 PC vetrak dole fouka dovnitr, 1 uprostred tahne ven a 1 odtah od lampy. Stinitko ted visi na retezu- predtim bylo nasroubovany na polici, takze tam byl pekne utesnenej malej prostor, ale teblota byla nezvladatelna.
A za 14 dni si jedu pro rizky a to by bylo aby z toho nicne bylo )
chlape ja mam taky 250 na 57x50x nevim presne170.. a mel jsem bez cooltuby trable s teplotou... celkem se divim ze se ti ji dari drzet pod 30 popis jak ji mas vyoko od vrcholku a jaky jsou ty ventilatory( m3) peace
Zdar chlape hllavně drž teplotu pod třicet jinak se ti ta kytka zabrzdí přes třicet je dobrý na květ doporučuju ti lepší ventilator a ktomu si sežeň nějakej volume hir dobry je zvisavače ha potom udržet teplotu ve skříni je paráda vym vočem mluvim bejt stebou tak to skusim jinak ty kytky maš pěkný.spozdravem!DVS