Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od r@m: :::zatím moc pěkný grOw , budu sledovat dripERE a už teď jsem zvědav na rozdíly které čas ukáže.
Chci se optat na pH 5,3? není to málo?
Jinak podle fotek se mi zdají lehce "světle" zelené, ale to taky může být něčím jiným
Nicméně mi to připomělo možný nedostatek dusíku...
A´t´se daří
:dr.
Zdravím
pH 5,3? To nikde neuvádim. To požívam jen na proptach. Edit: Jo 5,3 jsem měl na začátku v aeru, ale to byl jen začátek rozsahu pH 5,3-5,6.
Na těch fotkách je to světlé je proto, že ten foťáka neumí dobře vyvažovat světlo, nerozumí si se sodíkem. Tudiž je to kvalitou snímku. Ale na par listech jsou světlejší mapky, tak i ten dusík je možný.
Dripere, až to setneš, dej vědět jak jsi dopadl. Zajímá mě, jestli máš taky zvýšený výnos po tom Flower Dragon a zda máš palice jako posypané stříbrem a jestli to taky bude chutnat a vonět po citrusech (abych se ujistil, že u mne to nezpůsobil jiný faktor).
Původní příspěvek od Dr.Frhole Dripere, až to setneš, dej vědět jak jsi dopadl. Zajímá mě, jestli máš taky zvýšený výnos po tom Flower Dragon a zda máš palice jako posypané stříbrem a jestli to taky bude chutnat a vonět po citrusech (abych se ujistil, že u mne to nezpůsobil jiný faktor).
Děkuju
Zdravim
Jako nemohu to nijak zvlášť posoudit, jelikož tuto genetiku jedu po 1. a je tam 5 feno typu, takže každá vypadá trochu jinak. Ale co se týče vůně, tak voněly všechny kytky po citrusech ještě před tím, než jsem aplikoval "Flower dragon", chuťově jsem to ještě nezkoušel.