Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ale podla mna je to u salvie skor na skodu.. stonku jej to nespevni, tu bude mat pevnu stale a na skodu moze byt prave tym ze ju bude mozno vysusovat .. ale to je len domienka mojej logiky :P kazdopadne si myslim ze je to urcite zbytocne ak nie na skodu
Tak uz som ju namnozil Sice som bojoval o zivot odrezku asi tyzden a vyzeral oto ze uz skape a musel som ho priviazat k tycke lebo uz sa doslova valal po zemi ale vschopil sa, zodvihol listy a spevnil stonku a ide sa dalej
Zajtra spravim asi dva nove odrezky lebo dva vyhonky uz maju nieco cez 8 cm a krasne zdrave listy tak by to malo ist v pohodicke, s tym prvym bol ten problem ze listy neboli boh vie ake ani kym boli este na materskej rastline.
Pridam fotky, update a tak, vsetko zajtra, baterky do fotaku uz sa nabijaju
tak tu to mate, cela rodinka -1 clen ktory uz ma noveho majitela
Problem je len ten ze ak si dobre vsimnete tak na "Matke" mi chyta 3 listy dake svinstvo, zacinaju nejako schnut a maju niektore casti listu dost vysusene az hnede, neviete co s tym?