Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nějak jsem to přelil.. Mám pocit, že se to skoro zastavilo. U S1 žloutnou listy od spodu. Nechal jsem to proschnout a zalil jen čistou vodou... Uvidíme.
Po menší odmlce upgrade... Byl jsem pryč a sekly se mi spínací hodiny... Takže holky dostaly 48-96 hodin světla. S1 už začnu flushovat... Jinak ten TUBO 100 s 90 m3/hod byl dostačující na CFL. Teď mám problém udržet teplotu pod 30°C. Moc zvedám výbojku, tak má menší učinnost. Řešit to ale budu až v příštím kole.
No už jsem upgrady pro nezájem odpískal. Tak díky za reakci... S1 už se suší a Eda půjde každou chvíli pod kosu. Asi ani vážit nebudu, protože to pekelně ubejvá...