Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak zamezit lopatkám !! pořádně jointíka utáhnout když bude trochu povolenej tak spadne jakoby na dno ---------------------------------
ddddddddddddddddddddd
asi nějak takhle ty pomlky sou papír ty Dčka sou matroš prostě to jaoby spadne a nahoře to nehořía dole matroš zapaluje papír a papír matroš takže tam to hoří a nahoře ne D vyhulil sem spusto jointů (samo že jenom kvůli výskumu ) abych na to přišel
ps: jujda ono se to poposunulo takže ty Dčka patřej pod ty pomlky
důvodů je několik.většinu jste zmínili.
ty hlavní:
1/mokrý hulení
2/málo nastřihaný
3/moc naslintaný
4/ špatně promíchanej matroš s tabákem
5/vítr
6/zima
7/krypl co tahá jak debil
8/nahovno ubalený
Když je to mokrý, tak to nahovno hoří a papírek uhořívá rychleji než hulení v něm.Když je to málo nastříhaný, tak vznikají prázdný místa a u nich papírek zmizí taky hned.Někdo dělá, že sype nejdřív hulení a pak tabák.Když to neni promíchaný, tak tabák hoří rychlejc.Vítr brko na jednej straně ochladí více a tam to hoří pomaleji.Čim větší zima, tim víc se efekt projevuje.Když někdo tahá, jak když hulí poslední brko v životě, to je taky neštěstí.
Nejvíc mě dokáže vytočit když mam na poslední brko výbornýho kuřiva, pak se nezván přisere někdo a hulí tak, že přes půl brka lopata, která už nejde srovnat vhodnym pohulenim, ale musí se opálit i s nevyhořelym hulenim.
Další zkušenosti..když vznikne malá lopata, tak je nejlepší otočit lopatou nahoru.Moje teorie je, že když je lopata dole a motor nahoře, tak unikající CO2 z motoru klesá k zemi a tím brání odhořívání lopaty.Když ho otočíš, začne odhořívat lopata.Možná je to tim, že když z brka taháš, tak spodní částí jde míň vzduchu a proto hoří pomaleji.
Já dělam to, že brko v puse otáčim podle toho kde rychlejc hoří.Vždy rychlejší stranou dolů, když to nestačí, tak opaluju lopatu zapikem nebo nalíznu rychlejší místo.
Jsou ale lidi, kterejm můžeš vysvětlovat horem dolem jak hulit a stejně to nepochopi.
Původní příspěvek od Storm důvodů je několik.většinu jste zmínili.
ty hlavní:
1/mokrý hulení
2/málo nastřihaný
3/moc naslintaný
4/ špatně promíchanej matroš s tabákem
5/vítr
6/zima
7/krypl co tahá jak debil
8/nahovno ubalený
Když je to mokrý, tak to nahovno hoří a papírek uhořívá rychleji než hulení v něm.Když je to málo nastříhaný, tak vznikají prázdný místa a u nich papírek zmizí taky hned.Někdo dělá, že sype nejdřív hulení a pak tabák.Když to neni promíchaný, tak tabák hoří rychlejc.Vítr brko na jednej straně ochladí více a tam to hoří pomaleji.Čim větší zima, tim víc se efekt projevuje.Když někdo tahá, jak když hulí poslední brko v životě, to je taky neštěstí.
Nejvíc mě dokáže vytočit když mam na poslední brko výbornýho kuřiva, pak se nezván přisere někdo a hulí tak, že přes půl brka lopata, která už nejde srovnat vhodnym pohulenim, ale musí se opálit i s nevyhořelym hulenim.
Další zkušenosti..když vznikne malá lopata, tak je nejlepší otočit lopatou nahoru.Moje teorie je, že když je lopata dole a motor nahoře, tak unikající CO2 z motoru klesá k zemi a tím brání odhořívání lopaty.Když ho otočíš, začne odhořívat lopata.Možná je to tim, že když z brka taháš, tak spodní částí jde míň vzduchu a proto hoří pomaleji.
Já dělam to, že brko v puse otáčim podle toho kde rychlejc hoří.Vždy rychlejší stranou dolů, když to nestačí, tak opaluju lopatu zapikem nebo nalíznu rychlejší místo.
Jsou ale lidi, kterejm můžeš vysvětlovat horem dolem jak hulit a stejně to nepochopi.
Tak s tim otacenim lopaty nahoru s tebou souhlasim, ale rek bych, ze tim co2 to asi nebude...lopatu otacim nahoru protoze teplo jde nahoru, tak to pekne prohori bez toho, abych to musel opalovat...
Jinak s tebou celkem souhlasim, hlavne v bodech 1, 7 a 8
Lopatky se mi dělaj jen pokud při balení brko párkrát nesklepu (nesmim tam mít "vzduchový kapsy" - pak to hoří nerovnoměrně). Opatrně zapálim a žádnej problém.
Původní příspěvek od darebaCZek jezis jste lolci... to vubec neni cejtit... to mate jako kdyz kourite z kotle - ten je vetsinou taky kovovej a neni to znat
to je sice super, ale pořád nevim, čemu by to jako mělo pomoct