Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jinak v matkárně mám nějaký PG13 (kde probíhá "slekce"), Belladonu, Mandalu, Euforii, Leda uno, Blue diesel, PPP, Lowkiller.... Lezou mi ze všeho samí samice a s tím jsem já nepočítal, takže musím některý semenáčky, který stejně patří na outdoor dávat za okno, ale oni to snad nějak zvládnou.
V místnosti na květ mám připravený tyto modelky: 10XChees, 4XPG13 a k tomu nějaká ta Mandala a Belladona. Včera jsem se byl kouknout u kámoša, kterejmu jsem dal řez z Mandaly a má to pospolu ještě s různejma kytkama pod 2x 150W sodík a ta Mandala udělala za měsíc a kousek palici jak předloktí tlustou a cca 30cm dlouhou krásně tvrdou a úžasně fialovou Takže doufám, že bude takhle rychlá i venku, jelikož už jsem narazil tady na Groweru na špatnou zkušenost s tímhle modelem, ale snad jsem měl štěstí na feno....
No pomalu už by jsem měl asi přepínat na květ, je to jen ani ne 1m2 a mám tam 25 kusů a z
nich některý Cheesi mají cca 25cm a několik vrcholků....
co kdo myslíte mám už přepínat ????????
Mimochodem na fotce č.3 se schovává Skunk1
č.4 PG13 krásně se větví bez záštipu moc hezká genetika a jedna jako druhá !!!
č.5 vyplněnej okraj skříně Mandalama v kulatejch květníkách
Jinak by jsem rád zdokumentoval všechny kytky a víc se rozepsal, ale nemám na to bohužel čas....
Vlastně od tý doby co se oteplilo nemám vůbec na nic čas ))
Cau, zatim to mas pekny, nevypadaji ze by ztradaly. Ptas se na prepnuti..ja osobne bych jim dal jeste par dni a pak je prepnul..zahusteny to sice mit budes,boj to bude taky,ale snad o to vic sisulek se nafoukne ;-)
teď zrovna vypadaji vcelku k světu, ale ještě nedávno jsem měl problémy s kdečim.
Některý byly podvyživený a v malejch květníkách taky proběhly svilušky a smutnice a různý postřiky a to jim taky nepřidalo, ale zotavujou se
Přemejšlel jsem, že bz jsem přepínal na květ postupně.... jako každej den ubrat hodinu a zastavit to na tech 12. Pozorovat přitom kytky, která začne nakvítat nejdřív. No snad se povede líp než minule.
edit : mimochodem mám asi pokaženej EC metr... Mám Truncheon s automatickou kalibrací, kterej měří až od 0.4 Ec no a když teďka dám do 2.5l vody ze studny 9ml !!! Plagron alga grow tak naměřim pouhopouhých 0.5 EC je to teoreticky možné ???
Původní příspěvek od krasus Zkus skocit do growshopu a kup kalibrovaci roztok na Ec metr za par kacek at viž na čem jsi zatim vypadaji k svetu klidne bych je uz prepnul. Kr http://www.klecka.cz/growshop/kalibrace_ec_Adwa_25_ml
jj ten roztok si skočim koupit to je dobrej nápad, ale asi si k němu rovnou koupim Ec metr, kterej jde kalibrovat ten co mám je podle mě "kšunt"
Ve středu nebo ve čtvrtek přeprogramuju světlo aby každej den ubyla hodina světla a až se to zastaví na tech 12/12 nechám ještě tak den dva MH a potom vyměnim za sodíka....snad to vyjde
Ten Ec co mas je super ani ja takovej nemam Ec metr je hrozne primitivni tam se nema co pokazit zainvestuj radci do ph metru a Ec zkalibruj z boku nebo vevnitr tam neco bude nakej sroubek na potenciometr nebo trimr pic Kr.
Původní příspěvek od krasus Ten Ec co mas je super ani ja takovej nemam Ec metr je hrozne primitivni tam se nema co pokazit zainvestuj radci do ph metru a Ec zkalibruj z boku nebo vevnitr tam neco bude nakej sroubek na potenciometr nebo trimr pic Kr.
no ten můj Ec metr je nakalibrovanej z výroby a kalibruje se automaticky při každým vyndání baterek... Stál okolo 900 ale už nevim přesně.
Každopádně jsem si koupil kalibrovací roztok 1.4 Ec a zkusil co mi ukáže můj "pomocník" :hanged: a ejhle 0.6 - 0.7 Ec !!!!
Takže jsem konečně asi odhalil moje potíže za což jsem převelice rád...
Už jsem ve skříních třech :) sic ta poslední je jen se dvouma zářivkama na řezy a všelijaký rostlinky. Nějaké foto jak si stojí závodkyně povedlo se mi vyfotit jen "řízkovnici a skříň kde budu každou chvilku přepínat už jsem napnutej :guitarist:
Jsou focený po celodenní námaze a ještě k tomu se mi fotky moc nepovedly, snad to zítra napravím :afro:
malej update....
největší kytky mají něco málo přes 30cm a až 8 vrcholků jsou to Cheese .-)
Mám tam myslím že 25 kytek teďka a už to asi budu muset přepnout...
Rostou vcelku pěkně a už se těšim až začnou "vonět".
Na první fotce je jeden z Cheesů vzadu tech 6 vrcholků...
Druhá fotka je PG13...
4+5 nějakej ten celek.
Už jsem včera probral spodky, tak že mi zbyly cca 10-15cm odspodu holý pahejly
Asi už to někdy koncem tohohle nebo začátkem příštího týdnu přepnu.
Nebo dám zítra 17 h. sobota 15 h. neděle 13h. a v pondělí konečně ta 12... ???
Jsou to všechno hybridi 50/50 takže když to neposeru se asi i vytáhnou...
Ještě dvě fotky z matkárny...kvalita nejni nic moc, ale mám tam jenom uzoučkou chodbičku takže v rámci možností...
Některý kytky jsou čerstvě ořezaný, takže můžou vypadat chudě chudinky.
Jiný jsou trochu přehnojený, jelikož mě obelhával Ec metr a chvilku mi trvalo než jsem ho prokouknul.
Otázečka na konec... myslíte že má cenu zkusit PG13 (G13 x HP13) pěstovat venku ? Udávají u ní 70-77 dní květu to je asi moc co ?...
No a kdyby mi chtěl nějakej !!!zkušenej!!! pěstitel nejlépe z Prahy trochu pomoct a zkusit si dát do bedny několik řezů samic PG13 a tím mi přispět k výběru nejlepší mamky vůbec by jsem se nezlobil Samozřejmě by mě musel dát potom informace a asi i ochutnávku
Rostou jako zběsilý
V pátek měli světlo 17h, v sobotu 16h, neděle 15h a dneska mělo bejt 14h světla, ale už dostanou 12h jelikož jsem se spletl a naprogramoval jsem to na úterý a světlo vůbec nevzplanulo.
No stejně už mi přijdou "lehce" přerostlý tak jsem využil své chyby a 12hodinovou periodu jsem dal dnes místo středy. Bohužel nemůžu napsat jak dlouho byly na růstu, protože se to dost liší a ani si to nepamatuju a nechce se mi to teďka dohledávat v mejch starších trejdech...
No a pár fotek před roysvícením pro představu Nejvyšší květina má něco málo přes 40cm a 7 vršků !
Doufám že se mi tam vejdou... Nevíte někdo jak hodně se Chees táhne za sluncem ?...
A co myslíte není to moc zahuštěný ?...
pěkně rostou, takže jim pořád mačkám a nalamuju větve, díky tomu mají největší výhony "jen" 45cm.
Dneska jsem vyměnil sluníčko za Phillips 400W greenpower.
A podle toho taky poznáte který fotky jsou z kterýho dne květu...
na čtvrtej fotce je Chees a na pátej vykukuje Skunk1
Na skupinovejch fotkách je Chees většinou po obvodu spolu s PG13tkama a uprostřed jsou "utopený" Mandaly... Ještě vlevo je řada menších kytek a to jsou Belladony.