Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam takovy problem. Prestoze je moje zvlhcovacka spustena na nejnizsi vykon, v boxu se mi drzi vlhkost kolem 97%. To je asi prilis co? Odtah jede a 400w sviti a stejne je tam takova vhkost.
Nebo to na zacatek rustu nevadi? Asi koupim spinac,ale zajimalo me, nakolik je to pro rostlinu spatny.
donsalvatore:
A čo takto skúsiť vypnúť zvlhčovačku?
Inak ako píše Kopeček, na tú elektroniku pozor! Hlavne pri vypnutom osvetlení sa môže voda kondenzovať napr. na objímke, čo môže viezť ku skratu pri rozsvietení.
Vypnout zvhcovacku je jedna vec,ale pak se ti to jde zas tak na 50 i min a to taky neni dobry. Spinacky jsou k tomuhle nejlepsi. Me to jen prislo zvlastni,tak jsem se chtel o tom podelit. Vetsinou tu maji lidi starost opacnou-prilis mala vlhkost.:-)
Taky problém, vlkost 70-80% 2týden v květu. Poradte co s tím!! Odvlhčovač??? Zkusil sem zatopit a nic, jen decentně se to snížilo! Přítah zvenku nejde!!
Původní příspěvek od Jahu díky za radu ale hydrostat mi vlhkost nesníží, k tomu potřebuji odvlhčovačku a tu nemám a navíc si myslím že to není řešení (odvlhčovačka)
kurwa hoší nejednou jsem vzal svůj pořádný hydrometr k lamě co měla vlhkost 90% na sfojem šmejdu od ťamana asi,protože můj naměřil 65%,takže u Vás to vidím podobně.
A ty hydrometry co prodávají za 3-4 kilokoruny fungují s hroznou přestností a jen do doby než se dostane na elektroniku velká vlhkost,jako že to necháš stát v tej mlze...Tož ho pak můžeš použít akorát jako teploměr.