Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tímto tématem, chci otevřít diskusi na téma hulčo a kompy... Stavim počítače, tak tři denně, když se zhulim tak si na tom hrozně ulítávám :-) Kabílky zaplejtám do sebe, svazuje je aby prez MB slo pokud mozno co nejmin dratu a kabelu... Zkratka at to taky nejak vypada vevnitr... Já osobně nevlastnim stolní počítač, pouze notebook, takže tunning compu se me bohuzel netyka, ale libi se mi to. Byl bych rád, kdybyste sem postovali fotky svejch nabusenejch kompu. Prosim pár fotos, + popis konfigurace. Určitě máte svoje kompy moc radi a proo se s nima taky radi pochlubite :-)
hm, upřímně řečeno, je mi tuning compu putna...nepotřebuju, aby mi comp na stole svítil, to považuju celkem za zbytečnost, stejně ho nikde neukazuju...pro mě je důležitej výkon a ne vzhled...takže ani nehlasuju, chybí tam možnost
Ja by som si svoj PC aj Tuningol mam aj vnutry UV lampicku plus zvonka 4 farebne regulatory vyzera pekne ale itak je dole v stole polozeny takze je my to nanic zatim csia
knorr: špatně jsi mě pochopil...mě se to i docela líbí, ale netoužim po tom...za hnus to rozhodně nepovažuju, dyť si s tim někdo dal práci, zhovadilost to neni ani náhodou. Jenom to prostě ke svýmu životu nepotřebuju.
Ja kdyz se nahulim tak netunim ale parim..protoze hrat hry zhulenej
to je nejvetsi bomba..vzdycky se u toho zaseknu treba az do rana
taky zalezí na zasobach skunku..
PC si upgradu jenom na výkon, nikoliv na vzhled Ale je pravda že pěkně vykrášlenej comp bych bral, ale je to zbytečnost. Jinak nehraje tady někdo Vietconga??