Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
skrinku treba ešte niečim zvnuutra vyplniť..jeden groweraak mi odporučil bielu farbu lebo fóliu tu u nás na dzedzine nezoženiem...ešte chcem zatesniť tie vetrák&y izolačnou penou. v skrinke som sprawil 60 % vlhkosť navlhcenou handrou čo som odkukal tu na groweri
teplota pod desať nneklesne určite byyva za tmy akolo 15-17 v izbe sa nekuuuri ale daam tam potom maluu elektrickuu piecku ......ked som meral teplotu pod výbojkou tak vlkosť logicky klesla ale okolo petdesiat sa drzala teplota nestuupne nad 30 aj ked neni odsaavanie od žiarovky držii sa okolo 24 - 27 stupnou co je uuplnaaa pohoda....na vetraaaky maaam napojenyy adapteer je nastavenyy na šesť voltov ked som dal dvanaast tak to tam dost prevetraaava až priiliš išla eplota dole aj vlhkosť tak tyych šesť im bude stačiť...neeewiem poradte ak treba to odsaaavanie od ziarovky ssprawiim ho velmi raad len nech je to čo najkvalitnejšie spraweneee
ešte newiem ako si pridaavam dalsie priispevky do tohoto mooojho tak sa nečudujte že to nemá hlavy ani patu .jeden chalan mi powedal ze kliknuut na tlačiitko edit /delete ale tuu strašiu čo som piisal tam newidiiim
aaaj ked nerozumiem prečo mi dovolii daaavať len jednu fotku ..aaale tak newadiiii grower maam aj tak raaad..heh...ešte info o skrini a elektronike...žiarovka je 250 watooovaa philipska s obiimkou a stienidlom čo ktoree som použiival na osvietenie akvária...dosť mi to trvalo uchyťiť tam obiimku ale tak čo aj tak som sa nudil..2 pc vetráááky ktoré idú na tyych 6 voltov čo uuplne teplote a vlhkosti v skrini vyhovuje..kondík.štarteer a tlmivku mi trocha trvalo zohnat ale podarilo sa..
duuufam že to bude všetko v pohode a uurodička bude bohataa a šťavnatá
skriňa je 160 cm vysokaa a podla je zhruba 80 na 70 cm zmestiim tam v pohode štyri 5-litrové kýble čo by mi uupne stačilo.neskôrbude možno vedla v drhej časti skrini ďalšia žiarovka lebo je to ten istý rozmer je vlasstne rozdelená na poli a na tej doske čo ich rozpoluje suu tie pc vetráky...ešte ju idem natrieť na bielo a tie vetraaky utesniť
neeee nebude nemusiiii teplota je tam super vychytaná tej druhej casti kde neni lampa sa vzduch schladii a padne dole a vetraaakom spodnyym zase dnu proste som to čekoval skuuušal a je to pohodička
Ták som zase tu pribudlo dosť veľa zmien, lebo som zistil že zapájanie bolo na 150 watowú a ja som tam dal 250 watovú a už niečo z toho stihlo odpáliť .tak sme s kamošom použili druhé veci a zapojili 150 eatovú . ved to stačí videl som pod 150 kou pekne vypestované veci .tak teraz je to 150.watová skrina...maaam ešte teda250 w a asi 400 w k náhrade + zapojenie k toré stačí oprawiť..už som aj natrel skriňu..som to konečne spojazdnil....teraz už len správne namiešať zeminu.AK MOZETE POMOZTE MI CO MAM VYBRAT V ZAHRADNICKYCH POTREBACH TAKÝCH OBYČAJNýCH A AKO TO ZMIEŠAŤ nech JE TO ČO NAJKVALITNEJŠIE