Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
39-18/6
Po dvou týdnech prolévání čistou vodou, se kytky trochu otřepaly, ale na většině jsem musel otrhat spodní listy ... každopádně jsem si růst, oproti původnímu záměru, "prodloužil" o měsíc
48-18/6
... a ubyl jeden truhlík ... "nucený výsek"
5-12/12
4 dny po přechodu na 12/12 ... kytky jako by ožily Taky jsem musel na listovou plíseň 2-krát použil Kuprikol, v rozmezí 10 dnů ... zabralo to ... uff
hnojivo: při změně z 18/6 na 12/12, GMB 5-5-2,5/5l. Po týdnu GMB 7,5 - 5 - 2,5 / 5l + Phytamin 10ml / 5l do zálivky ... ne postřikem
12-12/12
takhle se zastavily po 14 dnech 12/12 ... téměř všechny kytky po přepnutí na 12/12 povyrostly přesně o 1/3 své původní výšky
hnojivo: GMB 8 - 5 - 6 / 5l
37-12/12
hnojivo: start PK 13+14 ... 7ml / 5l
Takhle vypadá "pokus" o v-scrog v zadní části boxu. K2 vpravo to přehnojení rozdýchala nejlépe a vyplnila plochu pletiva podle předpokladů a "přání". Takže ten v-scrog zkusím příště použít i podél zbývajících dvou stěn
37-12/12
hnojivo: start PK 13+14 ... 7ml / 5l
Takhle vypadá "pokus" o v-scrog v zadní části boxu. K2 vpravo to přehnojení rozdýchala nejlépe a vyplnila plochu pletiva podle předpokladů a "přání". Takže ten v-scrog zkusím příště použít i podél zbývajících dvou stěn
Kytky od 46 dne 12/12 zalévám jen mírně - čistou vodou. Vlhkost je po celou dobu květu 25-35% za světla, a 45-70% za tmy. Poslední 4 týdny jede ventilace nonstop, a vlhkost se opět snížila (20-50%). Hlavně v noci, kdy kytky "dýchaj" tam už není 70% ale max. 50% ... na kytí se musí "bránit" ...
to Tor@ Bor@ & Dj.Kopito:
Kytky jsou málo košaté ( =1. patro je "vysoko" ) protože jsem to ze startu přelil a přehnojil, a spodní listy - tím pádem i potencionální nové výhonky - se spálily ... uschly a musel jsem je odstranit. Kytky jsou tím pádem spíše "doutníkového" tvaru což je na druhou stranu velmi příznivé z hlediska prosvícení při menší watáži ... 250W. Jedině Mazar nedbal nepřízniých podmínek, a krásně se rozkošatěl ... ostatně jako vždy ... my favorite plant
to Dj.Kopito:
"kde to pestujes?" ... 90x60x200/250W ... panelák ... zeměkoule ...