Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja si myslim ze follia je v tomto "growe" v rebríčku potrebnosti az na min 5 mieste.
po 1. spinacie hodiny
2. aspon misky z perlitom na zvlhčovanie kým rastie a je tam sama tak tam teraz mozes mat tak vlhkost okolo 20% a detičky v raste si vyžaduju aspon tých 60%
3.večší kochlík
4.ohybacie kolienka
a mal by si to nechat v rastovej fáze aspon mesiac a čo najviac to vyohýbat a potom to prepnut na 12/12 a mozno sa ti podari vypestovat ked budeš šikovný 5g. nič v zlom ale pod 20w nemozes cakat zázraky.este ma napadlo ze ked tam budeš zvysovat vlhkost tak pozor na box nech sa nerozmočí a nesplesnivie....ps nech sa dari aj ja som tak zacal ale jak som to mal prepnut na 12/12 tak som si zaobstaral 250w sodik a urobil som brutalnu urodu....len ja som to mal pred tým pod 5 21w usporkami a bolo tam 9 detičiek rôznych druhov.
folie ti alespon trochu pomůže udržet vlhkost teplotu a navíc ti bude odrážet světlo.
na co hodiny když se to bojí nechávat o samotě?
s vlhkostí s teou souhlasim a s vynosem taky
ale tady na to kolínka to fakt nemůžeš myslet vážně?!?co chceš ohybat?
Já newím co tady vůbec řešíte pod 20w toho moc nevyroste myslím, že fólie je opravdu zbytečná pokud nepřemýšlíš o větší vattáži tím myslím aspoň 70w sodík..Takže nevím je to spíš trápení kytek pod 20w
už jsem viděl i kytky pod menší vatáží,folie udělá docela dost!
nejde mu přece o výnos ale o vypěstování kytí.jinak by určo nezvolil 20w.
od kardan
ja si myslim ze follia je v tomto "growe" v rebríčku potrebnosti az na min 5 mieste.
po 1. spinacie hodiny
2. aspon misky z perlitom na zvlhčovanie kým rastie a je tam sama tak tam teraz mozes mat tak vlhkost okolo 20% a detičky v raste si vyžaduju aspon tých 60%
3.večší kochlík
4.ohybacie kolienka
ohýbací kolínka atd pod 20w???jsi vtipnej
A chci se zeptat jestli nekdo mate zkusenosti z tycinkovym univerzalnim hnojivem, dostalo se mi do ruk tak nevim jestli ho tam mam casem vubec cpat...
Jinak Chem. a fyz. vlasntosti viz. obrazek
No..chci říct když už tak nějakou větší watáž..Já jsem před rokem skoušel první In..Pod 100w normál žárovkou z oby..Pro pokojove květiny..Mělo to spect pro rostliny..tak sem to skusil a najednou ?..měl jsem 20g z 1 kytí ..mohu UP foto kdyby měl někdo zajem
Původní příspěvek od CannabisForMan No..chci říct když už tak nějakou větší watáž..Já jsem před rokem skoušel první In..Pod 100w normál žárovkou z oby..Pro pokojove květiny..Mělo to spect pro rostliny..tak sem to skusil a najednou ?..měl jsem 20g z 1 kytí ..mohu UP foto kdyby měl někdo zajem