Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pravidla: pouze výměna pylu - ostatní inzerci prosíme do Bazaru.
Tajmíku, skvělej nápadek! Nuže, mám zájem o pyl Durban Poison a Blueberry, nejlépe od Dutch Passion (koupili jsme od nich feminizovaný, tak jsme zvědav, co to udělá)...
dobrý nápad je vidět že samovýroba semínek ještě nevymřela!! navíc se daj takhle získat mooc zajímavý kříženci... pokud mi letos vyroste nějakej dobrej samec, určitě si to nenenchám jen pro sebe.. i když sběrpylu je dost ošemetnej
Ahoj! Jsem rád že se toto téma znovu oběvilo.(minulý rok zde to bylo taky!) pokud se zachvá genetický druh ,je lepší když se opýlí pylem stejného druhu,jenže od jiné seeds banky.tím nedochází k degradaci genetického materiálu a výsledek je pak excelentní!
(myslím tím kvalitní značkový materiál!-"semena vysoké kvality za pořizovací cenu jednoho nákupu,,)