Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže mam tu svuj indoorek, je to moje kytička. Mam ji u sebe v pokoji na stole a učim se sní, povídam si sní, prostě sem si ji dal na stul jako okrasnou místo nejakeho kaktusu! Nahodou mě na stul svítí zařivkova trubice 56w coolwhite tak sem ji hned zneužil jako slunce . Podotýkám že tento indoor neni za učelem výnosu ale radosti růstu pěkne kytičky! Kytce bylo od začatku dopřávano pouze 12hodin světla tak světe div se začala kvést! Tak sem sem se rozhodl to uveřejnit pro další generace ! Račte tady je nejake to foto!
Hnojení: Krystalon start (minimalne), Plargon kterej mam od kámoše stim hnojim květ!
Mno ty blaho tak to je paradni kiticka ( vzhledem k podminkam ) sice palicky nebudou nejtvrdsi, ale radost ze ti to roste a ze se i chlupati musi byt velika.
Původní příspěvek od simpl.co a hele moh by si mi prosimtě někdy vyfotit to světlo kterym na to svítíš?a popř. kde si ho koupil...?
Je to obyč 150cm zarivkova trubice coolwhite mam jich doma plnej sklep! Tata je elektrikář tak ji tam namontoval puvodne jako osvícení stolu a ja toho jen využil. Nova trubice stojí 150kč ale potřebuješ tlumivku, starter atd..
jo ty myslíš tuhle.......kamo muj tata je taky elektrikář a taky jich máme ve sklěpě asi 8 ale sou asi jenom 30w..........snad tam bude mit i předřadník,tlumivku,starter atd.......ted se tam du kouknout.....zatim...