Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych vás seznámit s jednou zajímavou rostlinou, které se - mimo jiné - tady na groweru pěstí taky . Je to tabák vizžinský.
- u nás to je jednoletá rostlina, která se pětuje za účelem sklizně listů, které mohou být až 0,5 m dlouhé
Je to velice zajímavá rostlina jak květem, tak i využitím. Její listy se fermentují, aby se snížil obsah nikotinu, ale mohou se i kouřit jen tak sušené, jak jsem se už přesvědčil. Jestli byste chtěli vědět, jak se pěstuje, tak se kdyžtak koukněte na Papkův tabáček, jak mám v podpisu. Doufám, že se vám tato rostlina zalíbí natolik, že se ji - spolu s jinými - rozhodnete taky pěstovat jako já...
Se selským vůbec zkušenosti nemám. Já jsem pěstoval jen viržinský. O tom selským akorád vím, že nevyroste tak vysoký a hlavně, že je o dost silnější, bohatší na nikotin.
Zdar,
ještě jsem se chtěl zeptat, jestli byste ještě nkdo neměl zájem o semínka tabáčku. Sice je ještě do setí času dost, ale jen tak se předběžně ptám. Kdyžtak pište pm. Dík