Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak holky pomalu vylezaji ven, jedna po druhe, dost uz jich jede ve hline, jedna uz ma metr, a ja pomalu nevim co s ni delat, dost dobre se mi osvedcil substrat pro pelargonie napul se substratem pro pokojovky a samozrejme perlit, a vermikompost. Zitra pridam nejaky fotoz, zatim jeste nepoznam kolik je kluku a kolik holek, takze doufam ze zkusenejsi poradi...
Foto tedy zitra a ted jiz vsem dobrou noc...
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
omlouvám se za kvalitu ale foceno mobilem, fotak me nejak selhal.
1. foto - pokus o makro DP
2. No Name - zatím balkón, ale půjde do země
3. DP v celé kráse už teď má 130 cm
4. List 26 cm z DP
5. Jinak využité akvárko
6. No Name za hnojištěm - krásně se větví
7. HashBerry
tak koukám že si píšu asi sám pro sebe ale ok.... :-) třeba to jednou bude moje dobrá vizitka...
takže dále. Durban měl včera 153 cm roste nadherně a vypada i zdravě a že se mu u mě líbí. Včera jsem taky navštívil nový growshop v Trutnově a můžu říct že docela dobrý. Docela se tam dá jednat o cenách a navíc jsem dostal malý dárek, takže spokojenost, kdo to nemá daleko určitě se vyplatí zajet se tam podívat, večer přihodím nějaký info o cenách a třeba i foto, takze se zatim mejte a ciao
Tagze posilam jedno takove krasne foto potreb bez kterych se neobejde zadny grower. Kochejte se pratele timto zatisim.
B´Cuzz - blow - ještě nevím co od toho čekat takže budu rád za popřípadné info.
Řada BioBizz - Fish mix, růst, květ, Alg-A-Mix - směs vitamínů - vše 0,5l jen růst 1l celé sem pořídil za 1000,-- a jestě jsem dostal dva tabakovy listy pro luxusniho speka (lampa z nej byla luxusni) a jeste nekonečny papirky vše zdarma. Jako spokojeny zakaznik doporučuju.
Vermesfluid - louhovany zizali hovna - klasika za 69,--
Stimulax - nutnost
Zatim se mejte
ness
koukám že nikde nic nového a tak přidám nějaké novinky, nechce mi se sem házek pořád to samé foto ale teď kdyz to trosku povyrostlo tak zas asi vyrazim s fotakem, snad zitra, jinak DP ma k dnesnimu dni 260 cm a vesele si roste dal, zitra dam foto, aby ste verili, jen zaboha nevim jestli je to ona ci on, ale bojim se aby to nebyl on, takze doufam ze zkuseni poradi!
peace ness
ahoj Nesssi tak zatial sa ti v celku dobre dary hlavne tej DP a tej na hnojisku.Drzim palce nech stoho nemas samce.a posli tu skoro 3m
palicku uz sa tesim
Zdravíce dnes přichází den velkých změn, 260 cm DP byl samec a nyní už se suší, to samé pětistonek u hnojníku, takže osazenstvo bude predstaveno v následujících několika příspěvcích. takže let´s go...
Takze tyto dve rostlinky jsménem Hash Berry mi zatím dělají jenom radost! Voní úplně úžasně po ovoci a hlavně citronech, uz se moc tesim az ochutnam....
Takže doufám že se update líbí, závěrem ještě přidám moje vysoce agresivní, radioaktivně a geneticky upravené hlídače, občas sice ochutnají ale když se něco děje tak hlásí rychle a hlasitě. Je to také stálý zdroj kwalitního hnojiva, takže pohoda...
mejte se fsici a zas nekdy