Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec groweři při letosní výsadbě na out mi ničí hlavu tento problém. Jelikož je letos mnohem dřív teplo začal jsem sadit trochu dřív (zhruba v půli února) , všecno vypadalo v pohodě. Jenže po měsíci růstu začli všechny nakvétat. Tak jsem je nakopl dusíkem, zaštípl všehny nakvetlé části a šli ven. Asi to nepomohlo, těd jsou z nich zakrslé žebráky které jsou osypané řídkýma šiškama. Bral jsem to jako důsledek mojí předčasné aktivyty, ale teď mi to dělají i kytiz sázené o měsíc později a to už mi hlava nebere. Jinak světla mají dost, hlínu a hnojky používám už pár let, takže v tom problém nebude.
Tenhle problém už jsem zaregistroval u dalších dvou lidí a zajímalo by mě jestli je to nějaká globální záležitost nebo jen blbá náhoda.
Cau ja mám taky jednu kytku která už kvete a byla sázená s dalšíma cca 20kytkama na začátku dubna taky to nechapu ale tak je to jenom jedna takže v pohodě
Mne toto raz spravil tiež jeden noname. Rastlinky mali cca 50 cm a jeden začal kvitnúť asi tak v prvej polovici júna. Vyrástla na ňom 1 šiška a rastlinka umrela.
Berte v potaz ze svetelna perioda je ted 14,5Hod. svetlo
9,5tma,nekterym modelum to na nasazeni kvetu staci,ostatne me matka WS taky nasadila,ale uz se to prodluzuje takze by se to melo zatavit.
kolik teď máš venku světla? teď je teprve tak čas zasadit. nebo jinak, kdy vám kytky začínají kvést? začátkem srpna? nejpozdějc. kolik je světla v srpnu??
v každém případě buď rád, že ti nakvetly, aspoň víš s čím máš tu čest, kytky to bez problému rozchodí.
no mě by ani tak nezarazilo kdyby některé trochu nakvetly , to už se mi vlivem mojeho předčasného blbnutí párkrát podařilo, ale komplet všechny a způsobem že už bych je pomalu mohl kosit teda ještě ne. škoda že nemůžu přihodit foto (nejsem majitelem foťáku)