Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a je to podle mne na 90 percent samice. a vyemn tu refelxnu foliu za cierno bielu lebo predsa viacej svetla odraza hoc tebe sa to nemusi zdat ale rastline hej .
no ako pozeram tak osvetlenie nemas velmi ekonomicky vyriesene, inak vela zdaru, nerozmyslas nad nejakou inou "krabicou"? a podla mna je zbytocne mat u teba pachovy filter pokial ides robit iba matkaren k+
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
mirosk:To osvetlenie mám preto tak vyriešené lebo inak sa mi to tam nevojde a myslim že takto to svieti celkom dobre, na dve rastliny to stačí.
Ale aj tak mi má ešte prísť nurturelite purpur.
Táto krabica sa mi zdá byť v poriadku,je sice malá ale dobre spravená.
Dik za karmu.
mám otázku: chcel by som si spraviť aj normálny box na kvitnutie ale neviem ake osvetlenie je vhodnejšie či envirolite 125w alebo sodík 70w???
Chcem od vás všetky názory...
Pre tých čo ich tento tread zaujal je tu nejaký ten upload čo sa zmenilo za posledných 5 dní.
Rastlinky sa mi už začali pekne vetviť a naberaju rýchlejší rast.
Jedna má 21cm a rastie jej 8. poschodie a tá druhá má 16cm a rastie jej tiež 8. poschodie.
Myslite že by som mal tu prvú už zastrihnuť???
Postrikujem phyt-Aminom,listy sú pekné tmavo-zelené.
Vlhkosť je tam od 65-75%.
Teplota sa pohybuje od 25-27°C.
hulitko: jak tak stále rozmyšlam ako dať tie trubice tak nijak ich tam nemožem natlačiť, asi budem musieť kupiť ďalšiu nurturelite 24w aby mali rovnako svetla.Inak tá jedna bola už pred tým ako šla do tohto boxu trocha pomalšia ale máš pravdu určite jej neprospieva ani terajši nedostatok svetla.
Ďakujem ti za pochvalu.
Osvetlenie je už teda hotove.
Vyrezal som si dieru do boxu širokú 5x30cm a tam sa mi pohybuje koniec trubice.Už svieti na obydve rastliny rovnako,uvidíme či to pomôže.
Už je rekonštrukcia boxu hotová.Vyrezal som si do boxu dieru 5x30cm velku a tam sa mi pohybuje koniec trubice.Rastlinky už maju rovnako vela svetla.Uvidíme či to tej menšiej pomôže.