Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec. JE to fakt moc velkej mazec. Davam se do toho taky protoze my to pride jako uplne best! A taky se omlouvam ze se asi budu trosku opicit ale ja uz tomu rozumim este min asi jako koza petrzely
No rozdil od tebe budu mit o neco vetsi lednickui a budu svitit 250w sodik ale jinak asi uplne stejny tak az na to budu mit vseco tak taky zalozim thread! ALe jinak fakt moc velkej mazec!
Tak se to blizi ke konci. Bohuzel jsem mel strach, ze to bude moc vysoky a tak je to mensi nez bych chtel... Ale ty palicky i kdyz nejsou nejvetsi, tak se nedoporucuje dotykat, anzto by mohly prsty zustat prilepeny
zdarec chlape je videt ze jsi talent libi se mi provedeni toho tvyho boxiku
jen mala technicka poznamka a to ze aktivni pritah ti moc chladit nepomuze doporucuju vetrak otocit na odtah a dole u zeme udelat dostatecny diry na pasivni pritah(bo odtahy si udelaj podtlak a sami si studenej vzduch pritahnou) treba 100 der vrtackou bo nako vyriznout nak chytre aby ti to moc nepoustelo svetlo ale zas dostatcene aby to taky neco vymenilo na 150W ti ty 2 odtahy stacej azaz a dovnitr dej jen malej vetracek na cirkulaci vzduchu (treba malej komplovej a uvidis ze ti to jeste teplotu snizi a kytix budou lepe dychat)
...nerikam udelej to tak jen radim jak to zoptimalizovat
mej se fajnes a at se dari
Zdravim a preju hodne stesti.Udelany to mas pekne, kvalitni napad i realizace.Nikde jsem se nedocetl, jak jsi vyresil to zavlazovani.Hledam inspiraci, tak se pochlub.
Zavlazovani je zatim na rucni pohon, bohuzel Ale na pristi letni sezonu uvnitr je naplanovany uz mechanismus, je otazka, ale zda budou penizky Az to zprovoznim, urcite to pridam ...
Původní příspěvek od matko291 ja sa chcem spytat postrehol som ze fukas cerstvy vzduch priamo ku kytickam ako to je s teplotou dost to pomoze zrazit teplo ked im pridavas cerstvy vzduch?
Moc ne, je to spise kvuli zpevneni kyticek/stonku...