Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj všem,
chtěl se se Vás zeptat, co byste doporučili do kukuřice => čili hodně brzká sklizen ( páč u nás je jen kukuřice na siláž a ta se sklízí dosti brzo ). A kdyby jste někdo měl náhodou semínka nějakých těchto odrůd, tak za dobrou cenu bych klidně koupil ( nechce se mi dávat 15euro za semínka, když mě to může sklidit kombajn....) jo a ještě jsem se chtěl zeptat na hnojivo Hesi, kolik to tak stojí a jaký s tím máte zkušenosti
předem díky za rady a nabídky
ještě sem dám odkazy na všechny thready o pěstování v kukuřice co jsem na groweru našel:
v cervenci teda nedokvete snad vubec nic to bych taky souhlasil, a Hesi? si to nekde najdi kolik to stoji ne maj treb na Klece urcite a osobne bych se spis koukal po necem jinym(preferuju Biobizz opravdu dobry ale nerikam Hesi bude urcite taky v pohode )
Nezáleží jen na odrůdě cannabis, ale i na odrůdě kukuřice.
Některá kukuřice má už 2-3 metry (a je zralejší) , jiná třeba teprve 1,5 metru ve stejné době (a je méně zralá).
I když se sklízí na siláž, tak ta ranější je zralá dřív, tudíž se sklízí třebas už začátkem srpna, ta pozdnější třebas až koncem září .
U nás se sklízela (myslím, že na siláž) 29. září.
Mimochodem, jak se pozná zralost kukuřice na siláž?.
Ta u nás, která se sklízela 29. září byla ještě zelená, (nebyla úplně suchá) ale už měla tvrdší šišky, nebyly ale úplně vyprahlé)
-co vy na to?
Kukurice na zrno se sklizi az tak druhej, treti tejden v zari. Samozrejme podle predpovedi pocasi. Moderni odrudy nemaji sanci dozrat. Sanci maji zdomacnele noname modely. Ja pravidelne svoji sativu sklizim na konci srpna- do kukurice idealni. Takze hledat model do kuku v seedsbankach je blbost, spis hledat ve filmovkach starejch punkeru, hippiku atd.
heleďte já chtěl poradit odrůdy do kukuřice, čili nějaký ranný odrůdy, já neříkal že to chci v červenci sklízet, ot jako kup za 15e a dej to na stromy tady neřeším, jinak dík za užitečný rady
btw. neřešte tady pls kdy se sklízí kukuřice toho je tady dost, stačí použít vyhledávání
V kukuřici tráva neroste ?!? chachacha
jak se říká u nás.... silnější pes mrdá
Zajímava odrůda do kukuřice je Lebanese od BlueHemp
Rodokmen: pure Landrace, výběr
Chuť: červený libanonský haš
Účinek: mozkové mrazení, gaučový zámek
Žně: venkovní - konec srpna až začátek září, květ indoor 40 - 45 dni.