Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ja bych chtel weed supporter jsem ochotnej poslat sms nebo si koupit tricko kliido nako podporim no problem jen nevim jestli by ta sms mohla bejt ze spanelsky simkarty nebo jestli by carlos zaslal tricko do spainu?ale titul weed supporter bych rad
pripadne se s carlosem rad domluvim podrobne pres pm
tim myslim ze jestli bys byl carlosi ochotnej to poslat do spaneska tricka beru rovnou 2
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Mě Amfet totálně oddělal s tím, jak založil "Co si myslíte o tomhle?" a nevložil k tomu ten článek. Já dostal normálně křeč na pět minut! Boží.. Ftipálek to je největší
Ja chcem titul ''Pan Toxik'' ....co mam preto urobit ? ...mam 19nasteho oktobra narodiny...Admin nebud pes a obdaruj ma darcekom aspon na 1 den....diiik vopred
Toxi: proč myslíš? Za něco se tenhle server udržovat musí....furt remcáte na nedostatky...ale pokud mi na něčem záleží a vím, že bych mohla pomoci..proč ne. Po trochách všichni a máme vytuněnej Grower ..uíííí.
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
janisek - nechapem tomu co si napisala...ze za nieco sa tento server udrzovat musi...ty si administrator , ty platis vydavky na tento server ? alebo ako ? nechapem tomu...
vidíš snad někde admin? to ne.. ale neustále jsou tady připomínky, že server padá a že se to seká..bla bla bla....a když nechci aby se to dělo a vím, že můžu přispět na funkci servru..tak to udělám, aby se o to pánové mohli postarat...to je celý...nic nedělat a brblat umím taky.
ještě něco nechápeš?
Původní příspěvek od Toxikoman Tayem de Tox - hhh oka oka sedi vec ,, ale zober si to tak kolko titulov uz sa rozdalo a vobec to nie su vyznamny ludia...
tím myslím tyto kecy......imho: jsem obyčejná bezvýznamaná holka
Janisek - nechapem preco si potom mne napisala...spominal som snad nejake vypadky servera ?? ..alebo som sa niekde stazoval ?? ...nechapem preco mas titul....no to vidim ze ne si admin ale napisala si tak ako keby si bola....nechapem tiez preco si to dala do dvoch prispevkov....this is spam papa (nechcem uz ziadne vysvetlenie,, bo o to nestojim, toto je forum a ne chat)