Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já to zkoušel na samcích jenom jako pokus a vůbec se to nevydařilo.Myslím si že kdyby si někdo dal záležet tak to půjde.S tím chmelem se mě to zdá jako blbost, THC je na povrchu listů a nemůže proudit do chmele kterej je sice příbuznej ale není na to uzpůsobenej.
Ja si myslim,že naroubovat na sebe pár holek s jinou barvou pleti a mohla by vzniknout krásná bonsai.Tak to někdo zkuste,já ještě nemám takovou základnu pěknejch rostlinek,protože zrovna začínám.
Nechci tady dělat haluze ale babička mi tvrdí že nejlepší meruňky rostou na švestkách(naroubuješ meruňku na švestku a mňam mlask).Zkoušel někdy někdo roubovat konopí na cokoliv?Jestli ne tak by se na tomto poli mohlo podařit pár úspěchů-tím apeluji na absolventy zahradnických škol apod. co do toho trochu vidí-proč to nezkusit?Co když nejlepší skunk roste na rajčatech,jenom na to nikdo nepřišel?
ja jednou čet, že ganja sedá roubovat jedině na chmel, ale esli tonějak zvedne výnos či kvalitu? Ganja a chmel sou sami spolu v jedný čeledi tak by to bylo i logický
Trafka je nejbližší příbuznej chmelu.Pokusy o roubování ,mám dojem, popisuje Doupal ve svý knize o Marihuaně, ale zatím se to nepodařilo. Rozhodně by to byly ty nejkrásnější hash-chmelový šišky.
p.s. zkus to na švestku:-)
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
už dlouho mi vrtá v hlavě myšlenka skřířit, geneticky upravit a vyšlechtit chmel s ganjou tak že by se vzal chmel a skřížil by se ganjou tak aby místo chmelových bobulí rostli palice (určitě nutní zasach do genu ) a pak už je to jen na nás si to šlechtit představte si ten válec co by z toho byl, už to někoho napadlo a dalo by se to realizovat ? a co by to obnášelo ? jiste to bude náročný na laboratorní vybavení, finance a času nepočítaje ale najde se tu někdo s těmi to odbornými znalostmi a chutí se do toho pustit ? /pokavad to vůbec jde realizovat/
tak to byla moje myšlenka co mě trápí jistou dobu k zamyšlení pro jiné chytré hlavičky snad by se z tím mohlo něco dělat co myslíte lidičky ?
Bylo to se dvěma přáteli někdy začátkem 70. let. Šlo to jako z praku, ale bohužel se nepřenášely psychotropní vlastnosti konopí, jenom oblbující vlastnosti piva. Jinak na pohled to byla bomba. Už jsme si mysleli, že budeme sklízet na metráky.
Nemyslím, že by se to hodilo i po další šlechtitelské práci ke kouření, ale jsem si jist, že by z toho šlo vařit senzační ganja pivo.
Tedy já nevím, nechci vypadat jako kverulant, ale proč je toto téma v Kanálu!?
Je to čistě outdoorový téma, nikdo nikoho neuráží, nemluví se sprostě, je to čistě odborná diskuse.
A že už se toto probíralo? To je důvod proč to hodit sem?
Třeba jen nechápu kritéria pro umístění do kanálu, nehádám se.
(anebo lokijokinnen ten thread v Kanále založil...)
To hh-top:
Tos jako bez kecu pokrizil ganju s chmelem?!? To by me fakt zajimalo!!! Prosim, rozepis trochu postup: to jako vopylis chmel ganjou, nebo wobracene??? Mezidruhowy krizeni je totiz zakladem Micurynskyho procesu. Dik