Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim growery ,.,,,tak jsem tu zase ale dnes OUTDOOR ...minulej rok jsem zkousel pod 70W sodik neco ale byl to shit .....tak letos si zkusim foliák ....
Nakličeno zatím vše není, vím že si asi řeknete ze je pozde ted sazet ale coz urodu budu muset sklidit drive ....
Mam nakličeno teprv jedno seminko z 8 tak uvidime.....ale jinak
Mam 6 vetsich kytiček jsou par tydnu stare a zatim vypadaj podle me OK .....foto poslu priste kdyz se me to povede.
Neco necham venku a neco zkusim ve foliaku ....ale od kamose jsem slysel !!!!!!! že ve foliaku jsou palice strasne ŘIDKÝ ....tak ja nevím ...vyzná se v tom někdo??????
foliák ma rozmery na dylku 2metry sirokej priblizne taky tak myslim ze staci ....fotky budou za par dni a mozna i zitra ...
nebo jeste dnes vecer ) .....hlina je raselina a v nedeli sem zacal s hnojením SLEPICAKY ) ty sou prej dobry..ale slysel jsem neco o KONSKEJCH HOVNECH !!! .....má s tím někdo zkušenosti???
No a jednu kyticku jsem si dal volne do zeme ...jinak bych chtel ve foliaku mit 3-4 v zemi a jinak v 10l kyblech
Tak zatim zdary zas zitra neco treba napisu ....
Neco necham venku a neco zkusim ve foliaku ....ale od kamose jsem slysel !!!!!!! že ve foliaku jsou palice strasne ŘIDKÝ ....tak ja nevím ...vyzná se v tom někdo??????
Nazdar!
A ten kamoš to pestoval? Súdi podľa vlastnej skúsenosti, či nie? Mňa by to totižto tiež zaujímalo.
ja ti poradim... ak mozem
cisto raselina neni dobra, ma nevyhovujuce PH tak ju kydni do dobrej urodnej zemi (staci zo zahrady) a mozes to aj mixnut tou raselinou, ale cisto raselina neni dobra!
to s tou foliou a riedkymi palicami neni pravda, kamarat by mal viac studovat grower. foliak ma vyhodu v tom ze ak je vonku nehostinne pocasie pri dokvitani rastliny, tak je chranena (napr. dazd, vietor, mraz) takze aj folia je cesta
kytky zastrihavaj aby sa ti vetvili viac do sirky ako do vysky, na podzim budes mat kytky moc velke mozu ti pretrhnut foliu!
a pozde podla mna neni, kebyze zrovna zajtra dam klicit semena mozu predbehnut v raste niektore ktore su vonku uz od marca.
a este jedna poznamka, ak zasadis neskor neznamena ze ti kytka nedozreje (uplne). kytky dozrievaju na zaklade fotoperiody, co znamena ze oni sami vedia kedy sa "prepnu" na kvet. cize dozriet dozreju v poho....neskorsie vysadzanie sa odzrkadli len na ich vzraste, co si myslim este neni tvoj pripad
len tak dalej, sleduj grower (radsej ako na tvojho kamarata) a uc sa... inac aj ja som sa naucil na vlastnych chybach
neboj, podari sa, len im daj viac miesta na korene a zmen tu raselinu.
k+ pre povzbudenie
v kýblech bych to totiž chtěl hlavně aby se me do foliaku veslo co nejvic a kdyby byly vceschny jen v hline tak by strasne zabirali mista ....
rad bych nasel foto z minulyho roku kytky meli cca 2 metry a neco ....nehnojeny ....!! POKUD letos budu hnojit myslite ze se zmeni dosti? ...
Zatim hnojim v malem mnozstvi a po týdnu nebo mam dat delsi rozmezí ? diky za rady PEACE
2:formy01
tiez by ma zaujmalo ako to bude rast v tom 10l kybly planujem do nich dat nejake kvetiny...ale videl som tu aj fotky kvetin co tu mali v kybloch a takych vacssich kvetnikoch a kvetiny boli dost vleke a aj vynosi neboli nejaka male ale radsej nech poradi niekto kto ma s tym skusenost...
2:BASE
plesne chytit moze ked tam budu uhorky alebo rajciny a z nich moze chytiti plesen a ak bude dostatocne vetrat ohybat a prestrihiovat tak myslim ze by tam problem byt nemal...executor a aj husajn mali kvetiny sice v sklenikoch ale az taky rozdiel to hadam nebude a z plesnou problem mali mylsim obidvaja ale dopestovali to v klude
tak drzim palce aj tebe k+ na zaciatok
jo diky hosi ...myslim ze plisen nebude protoze je foliak postaven ze tri stran jinak je tam drvena zed a pod ni je skvira vysoka 30cm ...od tam tud pekne luftuje vitr ....
DOcela by me nekdo mohl poradit s tema kyblema .. 10l ....ma nekdo zkusenost? ...kolik priblizne je vynos? -----nejak se cim dfal vic tesim na podzim ....
slysel jsem že pokud je moznost a chodit ke kvetinkam denne casteji !?PREJ ?! je dobry kdyz je rosim vodou...je to pRAVDA? ....diky ajakej to ma vyznam ? ....
Cau,mozna aby se kytkam neucpavaly pory a mohly v klidu dychat a taky kdyby si tam pridal hnojivo tak se ke kytce dostane rychleji prez listy nez prez koreny...
význam to má takovej, že menší kytky potřebují větší vlhkost, jsou pak větší přírůstky. u starších kytek, co třeba už kvetou, je zase lepší vlhkost snižovat, hlavně kvuli plísním. ale myslím, že ve foliaku to nema cenu.
a myslim ze to bude lepsi dat do zeme, nez do kyblu, precejen to ty kytky omezi