Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vadnou mi listy a nevím proč !!Žádnou plíseň nevidím a barva listů se taky moc nezměnila prozatím sem je vidělal z pěstírny a zkouším jestli se to nezlepší..Díky za každou radu.
to muže záležet na docela hodne vlivech.. málo/moc světla, blba hlína, moc hnojiva, blba vlhkost, málo vody, nemoc...
napis podrobnosti paxe to mozna da vykoumat...
cim na to svitis co a jak casto tam lejes...
Už sem to vyřešil změnil sem lampu!Koupil sem si son-t 150w a ty hnusný kytky sem zničil a zasadil nový akorát nevím co stím zvlhčováním nechce se mi kupovat nějakej přístroj na zvlhčování.
Vyklíčil sem semínka a ty nejrychlejc vyklíčený sem zasadil jako první a ostatní až po nich.Ale stalo se mi to že ty rachlejc vyklíčený se moc vytáhly dovrchu ani moc listů nemají a ty co byly až po nich zasazený jim už listy rostou mnohem dřív a nejsou tak výtáhlý nevím čím by to mohlo být poradí někdo ????A už na ně svítím 6 dnů .Díky za každou radu .Přidám 2 fota