Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A je to rychlý a podle mě i chutný. Myslím, že tak si člověk nejlíp zkontroluje kolik toho snědl, aby se nesjel do mrtva. Navíc se tepelnou úpravou (podle některých zdrojů) změní v listech obsažené kanabidoidy na THC, takže by to mělo být silnější.
Dělám to jako Schle, akorát delší dobu (i půl minuty) a pak to sežeru i s máslem (aby nic nepřišlo nazmar Memphisto).
Colku, THC nikam neutíká. Ona se v oleji rozpouští ta pryskyřice (ale myslím že dost pomalu). Rozpouští se i v lihu a u toho vím, že velice pomalu, protože jsem se na výsledek díval průběžně mikroskopem.
Torhorci to vstřebávání je opravdu jiné. V zažívacím traktu to trvá déle a nepřejde to do krve rychle najednou. Podle toho je i jiný účinek. Nemáš několika minutovou "špičku" ale několika desítek minutové "plató". Proto se taky mnoho lidí z jídla sjede, protože jedí a jedí a až jim první příznaky dojdou, tak už je pozdě. Je to jako když po pivě piješ rychle samé rumy. Tam taky trvá nějakou dobu, než ti dojde, žes je pil a pak už je pozdě přestat.
Taky si myslím, že přes zažívací trakt se do krve dostane toho THC nejvíc. Akorát to trvá delší dobu.
Ja som si navaril na tento vikend prvi krat mlieko.Dal som všetok odpad z mojej prvej urody do hrnca,asi tak jeden krigel.Zalieval som to vriacov vodov k tomu mi poslužila rychlovarna konvica.Voda v hrnci bola po piatom zaliani čista.Doma som našiel hrniec z dvojitim dnom,čisto stvoreny na varenie mlieka.Ganju som zalial 1L polotučneho mlieka a pridal som šlahačku a vanilkovi a škoricovi cukor.Varil som to asi 75 minut ale bol som obmedzeni časom lebo mama mala dojsť z prace,tak sem stale odbiehal od hrnca a pozeral kedy pride.
Z jedneho litra mi ostalo približne 6dl mlieka.
Mlieko bolo po chuťovej stranke perfektné a učinkami tiež.Jedno deci šlapalo asi 6h.Mlieko som dal do mrazaku.
Teraz keď pišem mam predsebov 0,5l flašku zmrazeného mlieka a čakám a čakám a čakám....
Myslel sem, že na Groweru je mlíko samozrejmá věc, ale jak tak ctu, taxe mi to nějak nezdá.
Máte pravdu, že ta chuť to kazí. Kdyz se ale mliko udělá, tak jak má, pak chutná sqěle a je to nejlepší zmašťovák na celej den (cca 6-10h). Nesmí se to přehnat. Taky sem se z toho asi před třemi dny sázel (:
Já ho dělám takhle a na mlíko je to podle mího nej. postup.
Dám si vařit do velkýho hrnce litr mlíka + salko + litr vody + 2-3 celý skořice.
Pak ještě jeden hrnec s vodou. cca 0,5-1l podle matroše
Vezmu hafo listí (palice rači zkouřim, možná nějaký nezralý) Proplachnu to studenou vodou. (Jaxte psali, že horkou - tak to se pak vylouhuje i ta hnědá pryskyřice=THC když to pak vylejete) Když se voda vaří, dám tam to listí a nechám ho tam pěkně podusit, aby se vylouhovalo co nejvíc tý hnědý sladounký pryskyřice. Tak za 5 min, když se vaří mlíko, to celý vezmu a hodim do toho vařícího mlíka. Tam to stačí vařit něco kolem hodiny, ale čim víc, tim líp. Ne moc zprudka, aby vám to nevyteklo (ale vařit) Paxe to všechno zcedí a zůstane vám něco kolem 1,5-2l nazelenalýho mlíka. Do toho se pak přidá hodně hořkýho holandskýho kakaa (může bejt i norm. ale aby to nebylo moc sladký, to je hnus) Pak to dostane tu správnou barvu a chuť a ta bych řek že je hodně fpohodě (toho trávonádechu se nezbavíte, ale chutná mi to Stačíí deci a je to ok. Tak po třech už sou hustý tripy. Když je listí, chlastáme to furt.
Taky mě docela zarazilo, že vám mlíčko nechutná! Třeba mám nějaký zvrhlý chuťový buňky, ale gdyž se to osladí (neni to podmínkou), dá se tam kakao, skořice a pár lžic medu, tak je to pro mě vyjímečný chuťový zážitek!
Jednou sem jedl (bohužel nezjistil recept) výbornej rebarborovej koláč. Bylo to normální koláčový těsto (to by vám mohla říct třeba babička), akorát to mělo trochu jinou barvu a cca za 45 min. sem nevěděl, kde mi hlava stojí (za 2 hodiny spíš-leží). No a na tom byl takovej ten rebarborovej maglajs posypanej drobenim a bylo to výborný.
Jinak ganjoráky a trávanátky sou moc dobrá věc.
Zdar a sílu najdeš v mlíku!8-)
Je to úplně jednoduchý. Vezmeš vobyč. recept na nějakej dobrej koláč, nebo buchtu. Do takovejch věcí se většinou přidává máslo nebo mlíko do těsta. Takže to uděláš podle receptu, ale místo másla GanjaMáslo, nebo neochucený GanjaMíko. Takhle to můžeš narvat skoro do fšecho.
Mlíko jsem pil asi 5 krát. celkem v pohodě než jsem ho uvařil sám. 3l mlíka 1/2 igelitky listí. Vařil asi 1h pak 0,5l rumu a vařil 30min. Výsledek. 1,5l mléka. Byli jseme tři každý 1/2 litru. Chtěli jsme se poslat bylo léto. Nájezd za 15 minut jsem celtil tlaky na očích. za 30 minut mazec a za 45 minut po požití hardcore. Nepříjemné halucinace. Fakt jsem to přehnal a jelo to až do noci. Ztratil jsem klíče, peněženku a mobil.(v hospodě) ráno jsem něvěděl kde co je??
Prave sem si uvaril mliko....nejdriv jsem ve vode na dvakrat vyvyril listy a kus palice pak sem ve vodni lazni rozpustil maslo a nakrajeny to tam hodil po chvilce sem pridal trosku vodky pro lepsi uvolnovani.dal sem tomu tak 45min a prilil teple mleko.Varil ve vodni lazni tak 30min a pak pres latku scedil!Jeste jsem tam pred tim dal trosku skoricoveho cukru!Pred 30 minutama jsem to ochutnal jen par dousku a uz mi trosku v hlave bzuci!
Otazka:Po sceyeni pres hadrik na vrchu yustalo to mastny zeleny.Nevim,esli to mam vylejt nebo vypit?Poslete mi prosim nekdo pm co s tim?Dik
Jo,a chutna to jak kokos-strasne dobre
Přiletí ponorka na náměstí, vyskáčou z ní parašutisti, zeptají se paní "kolik je hodin?". "Čtvrtek" odpoví Stalin. "To nevadí, my stejně nemáme hlad."
nevim jak vy, ale to mliko me vzdycly totalne zasere kuchyn - zcela nepochopitelne jsem cely kastrol zavrel poklickou, s tim ze az to bude varit tak se zacne poklicka klepat a bude unikat para. s dobrym pocitem odejdu, za chvili prijdu a mliko odhodilo poklicku nekam do riti a cely to vysumelo do sporaku a kolem. este hodne dlouho sem to musel cistit, neslo to potvora, usazeny mliko. navic sem to jednou investigativne neustale redil merunkovici, cimz vznikla husta brecka, tepla, nechutna, neco jak hrnecku var, zaludek vzhuru nohama a navic me to krome pocitu "ted to uz urcite vrhnu" nic nedalo...
priste to dam asi uvarit otcovi, ten tomu snad bude rozumet vic, tomu vareni (jednou sem ve skole varil palacinky a chutnalo to sice jak vyvar ze stare lokomotivy, jinak dobry... )
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
No já delám mlíko tak, ze to nejdrív vyvarím porádne ve vode, protoze se z toho vylouhujou takový ty sracky a pak to má super chut. Pak tu vodu vyleju do hajzlu a hodim ty listy do mlíka... Hodím tam nejaky maslo nebo jinej tuk, nejakej vanilkovej cukr, nejakýho toho panácka chlastu a nechám to varit tak asi hodku a ctvrt... Kdyz sem to varil mín jak hodku, tak to stálo vzdycky za hovno, takze je fakt lepsí to varit dýl... Pak uz jenom pekne precedit a nechat to vychladnout... Dobrou chut a hlavu v oblacích.... :-)))
...minulý mlíko, který sme s kámosema delali bylo asi nejdrsnejsí.. Asi tak po pul hodce to zacalo najízdet, najízdelo to tak dalsí 2 hodiny a pak nastal ten nejvetsí brut.... Nepamatuju si asi tak 3 hodiny a pak sem se probral nekde v zahrade v tráve.... proste absolutne znicující... z toho plyne dalsí rada: KDYZ CHLASTÁTE MLÍKO, TAK DO TOHO NECHLASTEJTE ALKOHOL A NEHULTE... Já sem totiz predtím vychlastal tak litr vína a asi 4 skopky, taky sme dali nejakýho speka a pak sme az pili to mlíko.
kucíí tak jsem to nevzdal a v mlékařině se trochu zdokonalil.Předem ale varuji že je dobrý vypít jen deci,a počkat 2 hodiny co se stane,pokud nic nebo je to slabý,můžete si dát ještě,ale fuckt opatrně,je to prevít.Takže velice jednoduchý postup,potřebujete 1lmlíka plnotučné/může být i polo ale pak je potřeba přidat více másla/takže nejdříve hulčo povařím jak již jsem psal ve vodě,a to jen krátce jak jsem totiž časem zjistil když se to vaří dlouho,není to pak ono,takže je dobrý povařit listí tak 5 min. a nechat ještě 10 min.louhovat pak proprat v sítu pod tekoucí,,studenou!!! vodou do té doby až nepoteče zelená voda.Pak hoďte takto upravený materiál do vařícího mléka s jedním celým máslem.Jak jsem zjistil není dobrý žádný ochucování jelikož tím se pak mléko stává nestravitelné,nejlépe je když se do toho přidá jen tak 5 hřebíčků,nic víc a už vůbec né cukr,to se vám pak chce blít když to pijete.Prostě aby se to dalo nejrychleji vypít,bez nepříjemných ,,natahováků,, nesladit,nekakaovat nic.S vařením je to tak,že pokud budete mlíko vařit hodinu a půl/má osvědčená doba/ bude hodně dobrý a spíše veselý.Když budete vařit delší dobu2-3 hod bude to šílený papírový stav.Taky je hodně důležitý mlíko pořád míchat,nebo alespoň co 5 min.a pořádně v hrnci rozmačkat to pak z materiálu dostanete max
cua, jen tak jsem zavedl hovor s mamcou a povidam......to mliko se porad pripaluje a ona na to.....tak ten kastrol s mlikem dej do vetsiho kastrolu s vodou a az ten na sporak....tak to teda co nevidet odzkousim....
Ahojky, fakt nevim proc ti to nemakalo, mozna by stalo mezi ty listy pridat i nejaky palice....
Kazdopadne opatrne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po zkusenosti s mlikem ,ktery se tak nejak pripravilo pro asi 60 lidicek na koleji mel jsem 2dc....(nejakej kripl tam prihodil rohypnol, nevim kolik ,ale fakt nedoporucuju ,byl to fakt kreten) ((((((((((((((((( varilo se to asi 2 hodky ,mliko (plnotucny, maslo atd... skorice myslim... No zkratka jsem si ten asi 10 ti hodinovej trip fakt neuzil.... a byl jsem rad ,ze jsem se z toho druhej den probral.... uz asi do mlika nikdy nepujdu ,bylo to moje 2 mliko a uz nikdy vice.. lital jsem tak v 6 stupni... neco mezi smrti a totalnim sracem.... takze varuju ... opravdu radsi dat nejdiv dc a pockat co to udela, myslim ,ze i dc velice kvalitniho mlika je az az...... jen mimochodem tam zmizely 2 igelitky velice qualitnich palic... holcina ,ktera to varila ,ale nepila mela halucinace ,jen z toho co se nadejchala... , tak nejak myslim ,ze mliko neni to pravy orechovy.... radsi poradnej joint nez hlt mlika
ja delal mliko minulej tejden....ten hukot po pul deci nema smysl ani popisovat
....2 asi dvoumetrovy samci ze skleniku (prej mango), odrizl jsem akorat koreny a cely jsem to nalamal do hrnce s vodou, pul hodky varil, scedil, prehodil do mensiho hrnce, zalil litrem mlika, prihodil asi pulku masla a dve hodky varil (obcas jsem prilil tatru nebo mliko).Jak uz nekdo psal, je dulezity to dost casto michat max. po 5-ti minutach. Nakonec jsem to zase scedil a nechal vystydnout. Chutnalo to mnohem lip nez vypadalo.
Dobrou chut.