Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak dneska se to susi zhruba 60tym dnem.Ve skrini probihaji posledni uklidove prace.Zbyly mi jen 3 namackane presnidavkove sklenky.Ale materialek je to guuuut :-)
K tomu mam hafo suseneho listi bo mleko uz raci ne.A taky moc tech listecku co se odlamujou z palicek.Chtel bych z toho zkusit konopnou masticku
edit:
naklad c.1-3 hlavice chronic
naklad c.2-1 hlavice durga mata
malem sem si zlomil prsty vo monitor kdyz sem takovej skvost uzřel.
Taky se vam nekdy stava ze když vidite takovej "nářezovej kitec" tak ho mate chut s pc vythnout?Nabit a puknout
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Zdorovja jako na dvě pade aj klobouk dolu, chtěl jsem se tě optat, jak si říkal že pwp má palky jak šutr ... ostatní ne ? Čím je dána tvrdost pálek ? Myslíš že je to dane odrudou , nebo se oto pričinilo něco jiného ? Normálně jsem si myslel že to bude asi Watááží ale dyž pereš 2,5 tak sem se asi mýlil .... Dikec