Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
velmi pekne... nadhera ... chvaaalim ta, uf dufam ze sa toto leto aj mne nieco take podarí (alebo skor niekedy v buducnosti)...
teda len nieco co sa k tomu tvojmu aspon naznakom priblizuje
Ahoj všici
Dnes z důvodu mého časového vytížení šel fotit bratr. Moc si s tim nevyhrál,ale pršelo,tak aspoň zhruba.
Celý pole
OB Docela macek
Shiwa 1
Shiwa 2
Majinkej dutch,kterej nemá světlo v porovnání se stonkem OBčka
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Nebojis se ze ti ji nekdo najde u nas na chalupe vsichni sbiraj zaludy a davaj je do vykupu . Celkem vyhodna cena 5,-kc za kilo . driv sem je taky sbiral ale zadny kytky sem nenasel .
Zdravím s všem děkuji za kladné ohlasy i rady a připomínky!
V tuto chvíly mám na starosti venku už pouze jednu kyti,ostatní vybrány,nebo zničeny vandaly!
Tady je jediný hovádko,který mi zůlstalo a to Orange v zemi.
jak vysoký,tak dietní,chtělo by to aby trochu zhoustli,Pěstu Zdar
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Je odspoda oholená a navíc je nezastřižéná,jelikož sem z ní nechtěl mít keř.
u OB si vyhraňuji centrální palici vždy pro někoho i letos už mám vybráno,komu v případě sklizně připadne
Sekundární růst se trochu zbrzdil z důvodu předčasného kwětu,ale teď už jsou z výhonků paličky a chtěl bych ji nechat kvést ještě alespoň 6 týdnů. Pohnojim ještě OBMkem a doufam,že slnko posvítí nám
Dub