Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar lidi, vo prázdninách jedu na 18 dní pryč a o moje kytičky se nemá kdo starat. Existuje nějakej způsob, aby měly po celou dobu vlhkost(nějakej jednoduchej zavlažovací systém nebo něco jinýho), kromě doufání v deštové přeháňky. Stačí aby vydrželi alespoň ty necelý tři týdny. Pěstuju je v 10l květináčích.
zkus pet flašku obrátim vzhůru nohama, hrdlem jí zapíchnout do zemně a naplnit vodou, sice jsem to ještě nezkoušel ale už jsem o tom slyšel, ale newim jak dlouho to vydrží
nikdo se mně neptal jestli se chci narodit, tak mi taky nikdo nebude říkat jak mám žít
NATURE´S WAY OF 'STAYING HIGH'
chceš-li být šťastný hodinu, opij se. chceš-li být šŤastný tři dny, ožeň se. Chceš-li být šťastný týden, uspořádej zabijačku. Pokud ale chceš být šťastný celý život, staň se zahradníkem.
Hlavně záleží na tom, jak sou kytičky velký!!18 dní, když vezmeš v potaz 1x,2x déšť, mohly by to zvládnout!!Rostliny sou děsně nevyspitatelný.
Jinak jak řiká mcsow, flašky do země a 7 dní maj stálý přísun H2O.