Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nevíte negdo kde bych pořídil kvalitní sodíkovou lampu levneji než v grownshopu, byl sem v erece a ceny za komplety se moc nelišili? Mam zájem o cca 600W
Ja jsem v Erece koupil 400w komplet za 1900.- i z dani .Je to Philipska a zatim pohoda takze 600 kilo nemislim ze bude o hodne drazsi a cena 400 kila se mi zda prizniva!
No v grownshopu sem si vyhlíd Osram plantastar 600w komplet za 5.100, a byl sem pro srovnání v erece a tam mi nabízeli philipps son t plus za 4.900 coz neni takovej rozdíl myslel sem si ze mezi grownshopem a velkoobchodem by mel bejt vetší
to Mario Za 1900 400 w Komplet? co presne mas to mne zajima
parabola neni nutna, ja ji taky nemam, skrin mam tak malou, ze se to svetlo nestrati a cena objimky mi tam nejak nesedi, vzdyt je to ta mala vec na zarovku ktera stoji do 40 Kc !
myslíte si že je velkej rozdíl mezi tzv. značkovou sadou jako Osram, Philipps a neznačkovou jako třeba Tesla(ne že bych chtěl starou dobrou českou teslu podceňovat), a jestli hrajou roli různá ajektiva přidávána za názvy výbojek viz plantastar, agro
máte negdo zkušenosti z různými druhy lamp
Kterou byste mi doporučili popřípadě zkoušel ste negdo i jine zdroje svetla nebo kombinace?
a ta parabola.. pro mě není problém ji vyrobit, ale všimnul sem se že, v gr. shopu nemají lesklý plechy ale takový jako pokrocouceny nevim jak to nazvat jakoby s drobouckými problubněmi
Uz sem to tu nekam psal, myslim, ze do bazaru, ale skvelej obchudek je v Borivojove na Zizkove (ne c.p.95 = to je growshop, ale vydridusackej) kousek dal jako OD Riegrovejch sadu po levy strane, mala zluta cedulka na zdi - SVITIDLA, skvely ceny, mam od tamtud 70W sodik za 700Kc= velkoobchodni cena a jeste se slevou, a ten typek vam objedna co budete chtit.
Ahoj, ten obchůdek v Bořivojce "Svítidla" je dobrej, ale jak jsi psal, že ti ten týpek objedná co budeš chtít, tak to neni pravda. Musel by si to chtít ve větším množství. Když jsem chtěl objednat tělaso na zářivku tak byl vstřícnej jen do doby než zjistil že to nechci pro osvětlení celýho metra ale jen jeden kousek.
Jinak ceny světel jsou tam fakt dobrý (coolwhite 18W 20 kc). Škoda jen, že neprodává i součástky ale má jen komplety.