Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ten tvoj Durban ti neviem vysvetliť a to s tou genetikou je len môj osobný názor realita sa možno líši neviem nemám s tým skúsenosti ako som už písal pestujem klasickým spôsobom ani nešlachtím a nekrížim. Nerobým s rastlinami nič okrem pestovania.
S pozdravom.
Tam po měsíci od objednání semínek od buschdoctor.at
se mi konečně ozvali. Napsaly mi, že mojí objednávku
ihned vyřídily a před pár dny se jim to vrátilo z českejch hranic. A že v součastný době není možný poslat seminka do ČR.
To je teda pech. Zrovna dokončuju svou první skříň a těšil jsem se na semínka, která jsem objednal před 14 dny.
Nechápu jak můžou vracet z hranic nějakou poštu? To se koukaj do zásilek???
Travička zelená to je moje potěšení, travička zelená to je moje peřina...
Ne do kazde, ale koukaji. Celnice na to ma pravo. Primarne za ucelem zjistovani zda uvedena cena/obsah odpovida skutecne cene a obsahu a zda nesidis na cle. A Sekundarni efekt, ... ten vidis tady.
Tento post nevyjadruje vice, nez me skromne nazory a zkusenosti.
Red Tornado aka Ruda Smrst
Spíše se domnívám, že bude na nějaký čas utrum. Pokud v jedné zásilce najdou semínka a někdo zjistí, co je to zač (druhá věc je, zdá máte právo dovézt či objednat semena čehokoliv-podle mne není naplněna skutková podstata - není důvod......), potom se bude k vracení pošty téhož odesílatele přistupovat víceméně systematicky (Bushdoctor=drogy ???).
Uvidíme, co nám čas přinese, přejme si jen to nejlepší
To já jsem před týdnem dojel do Vídně , zašel jsem do obchodu a koupil semena.To byste nevěřili , jak jsou tam lidi ochotní(to se s Českem nedá srovnávat).Ukázali my tam 4 balíčky a já si mhol vybrat-->vybral jsem si ty , cose mi zdáli nej-->měl jsem klíčivost 100% .
Na krabičce od těch semínek bylo nějaký hranatý razítko s nápisem – 01 / Břeclav – asi od celníků, ale nevím. Adresa odesílatele byla Abs.: Bauer Eisenbach Schubert OEG, 1070 Wien, Kirgengasse 19. Toť vše. Přišlo to 12. listopadu.
Taky jsem byl jednou kupovat seminka ve vidni a s celnikama zadnej problem. Seminka jsem mel v kapse.
Klasika - jen mi prohlídly kufr, ale nikdo mě nešacoval
(a tebe taky nebudou když by neměly ňákej typ).