Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vezmu zhruba půl litru velkou láhev (plast)sundám víčko,propíchnu ho špendlíkem směrem dovnitř do lahve,pak zapálím třeba cigáro a udělám do lahve dvě! díry jednu dolu a jednu nahoru,třeba...jde o to že z jedný budete tahat a druhá slouží k tomu aby v lahvy nebyl tlak.Nástroj máte připravenej.....Dále vezmete nějakej plastik (ten je asi nejlepší,s normálem tvrdím jsem to nezkoušel,a ani nevím jeslti to jde) uválíme z toho takovou žížalu o průměru asi špejle,nebo sirky....silnější bych nedoporučoval... a délky libovolné a napíchnu ho na špendlík,haš pak bude v lahvy viset směrem dolu ......A poslední krok ,hašiš zapalím-ze spodu pár vteřin nechat hořet a pak sfouknout a začroubovat celý víčko i z plaťákem do lahve ......zacpat díry který jsou na lahvy a nechat pěkně naplnit čistým haš. kouřem.....
Příjemnou zábavu....a pozor ať vás to nezkolí je to fakt silný....
Tak včera jsme s kamarádama zkoušeli něco podobýho...
POMOOCKY:
sklenička
tácek pod pivko
špendlík
a nejlépe plastic hash
NÁVOD
prostě dáš tácek na sklenici a propíchneš špendlíkem, na hrot špendlíku, co je ve sklenici, napíchneš předem připravený hašiš uválený jako vonná tyčinka a vespod zapálíš. sklenice se naplní blahodárným kouřem a ty si potáhneš...a zase...a zase...
jo jo suchace tak to je nekonecnej smich ...
ja a lidi s kterejma hulim tak sme vyrobily takovej sucho drinkovacu (pr. z plechovky, pet lahve , obalu na tenisaky, obalu na salaty, kelimku atd.) ale kazdej mel svoje kouzlo ... ( nejemom to ze nas to strasne zkourilo) ...
jo jinak mi davame tak 60 sec. na naplneni nekdy 120sec. ale to jedno :-)))))))
Zkuste tohle:
- desetilitrovej kbelík naplněnej studenou vodou
- PET lahev 1,5 litru (nebo 2 litry )
- kousek alobalu
U flašky uřízněte dno, odšroubujte víčko a zahoďte ho do popelnice na plasty (kdo ho bude potřebovat, tak ať si ho schová ). Hrdlo flašky zakrejte přeloženým kouskem alobalu, do alobalu udělejte důlek, zbytek alobalu zmáčkněte okolo hrdla (vypadá to jako pivo s pozlátkem přes víčko ). Do důlku v alobalu udělejte pár dírek jehlou nebo špendlíkem (provizorní sítko). Flašku ponořte dnem do kýblu, takže je plná vody - alobal nechte čouhat. Do důlku dejte matroš, zapalte a pomalu vytahujte flašku z vody - flaška si dá šluka a naplní se mlhou . Nevytahujte jí z vody celou, aby vám mlha spodem neunikla. A teď to přijde - sundejte z hrdla alobal, vydechněte, na hrdlo nasaďte ústa, vdechujte a pomalu zase zasouvejte flašku do vody. Když vás bude víc a každej si dá jednu butylku, tak se určitě pobavíte. Hezkou zábavu
Podle mě je ovšem nejlepší pokouření z vodní dýmky
[Edited by livo on 18-09-2001 at 01:25 PM]
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...
Tak tenhle masakřík je fakt hodně hustej už jsme ho párkrát zkoušeli a kdo to ještě nezkusil tak ať si pospíší protože je to fakt hukot Jo a mimochodem u nás se tomu řiká VODNÍ BONGO
Tak to s tím kýblem jsme zkoušeli s přáteli jednou a byli jsme dost mimo. Ale přes tu sklínku fakt praktikujeme často. Jeden náš kamarás si udělal vodnici z hasicího přístroje a to bylo taky dost dobrý...
Suchy drinky mam moc raad, mam takovou vychytavecku:
pivni sklenice 0,5 l (budvar, krusovice - hubeny vyssi sklo)
dratek nebo spendlik
brcko
neco, cim se sklenice zavre (ja mam takovy kolecko s polystyrenu o prumeru vnejsiho obvodu hrdla a vejsce neco pres 2mm :)) )
alobal, kterej prilozite na ten polyst. vrsek a na stenach sklenice ohnete
plastickej hasis
brcko a dratek povedete skrz alobal a polystyren, na konec date hada , zapalite , prilozite na sklenici, utesnite a pockate. Pak jen brckem vysajete kour. Doporucuju do toho polistyrenu udelat spejli tak 1-3 dirky (podle vaseho vykonu plic) a ty spejle tam po dobu horeni nechte, Pak je jednoduse vyndate :))
Funguje to jako ostatni drydrinkz ale uniky koure do okoli jsou nulovy
Jo a vodni bongo je taky narez.... 2l PET + 1,5l PET + H2O
Tak sem vo tomhle jeste nevidel zadny tema no tak sem ho zalozil....zajimalo by me jaky mate zazitky se suchacema...ja na to mam takovej prapodivnej nazor...podle me to spaluje az prilis moc...no nevim napiste neco....
Neblázni! Až příliš moc??? Vždyť joint má určitý ztráty kouře do vzduchu! Suchej drink z dobrýho (a takový Maroko za dobrej haš nepovažuju) haše - třeba Pákistán - je asi to nejlepší, co s nim udělat... Navíc, každej si může zvolit vlastní dávkování...
Checht teď jsem si vzpomněl na takovou historku se suchym drinkem - byli jsme u jednoho známýho (má ženu a děcko a tak...) právě na Pákistánu a že po jointu ještě dáme sucháč. Tak se to připravilo, že, a najednou přiběh tříletej syn a koukal, jak to krásně kouří a tak - tož byl zvědavé borec - no a kamoš na něj: "Hele, to neni nic pro tebe, to je takovej bublifuk pro dospělý, víš?" Klučina odběh, přines bublifuk a cejtil se náramně dospěle...
No softy to je vždycky největší mazec nic mě nikdy tak nerozkope jako pořádnej soft to já mam prostě rád a máš pravdu Trapane já taky Maroko za dobrej hash nepovažuju protože vždy když ho někdo přines tak to stálo za houby Ale takovej had
K tomu maroku: nerikejte mi ze vas nekdy nespalilo...meli sme 1g, lepilo to na prsty a nebylo zas tak nejvic tvrdy...no a byl sem v kotliku nejvice...ale jinak mate pravdu zas tak dobry nejni...
Můžete prosím poučit malého growera o soft-drinku? Slyším to snad poprvé a jediný způsob konzumace hashe co jsem kdy použil bylo kouření, miluju jeho chuť a vůni! Pokud máte ještě nějaké typy sem s nimi prosím...
Nevis uvidis...
z plastiku udelas hada (cim delsi tim lepsi:-)).. a potrebujes
-sklenicku
-pivni tacek (nebo cokoli)
-spendlik
No a tacek uprostred propichnes, napichnes hada,zapalis ho a az zacne horet tak ho sfouknes a das do sklenicky....az se ti udela poradny mlicko tak si vysajes...je to fakt vyplach ...
a dobry je dat na dno sklenicky led