Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pekné a hlavne účinné prevzdušnenie ku koncu myslím si inak takú istú(80x40x180?)šatníkovú skriňu mám už s pripravenými otvormi, keďže nakoniec som sa rozhodol pre stan.. tak ostala nevyužitá a tak ma napadá.. ešte mam 250w cfl, tiež nevyužitých...
zdravicko priatelia .. herecky sa pomalicky susia v skrini .. odtah sa zapina raz za 2 hodky na 15 minut .. teplota max 23°C vlhkost kolise medzi 50-70% .. no uz teraz to vidim na sotva 100g aj to budem rad ak vobec bude tolko ..
no ozvali sa mi nejake mudre rady ako robit viac .. samozrejme odporucaju v prvom rade kvalitne geny .. ale to nie je ako zohnat horalku .. takze ak by mal niekto niejake napady tak prosim pm .. diky
zdar .. no je mi jasne, ze kvalitne geny v rezoch len tak nesplasim .. tak mam v hladaciku regulare Jamaican Pearl od Sensi seeds alebo Super Silver Haze od Mr. Nice .. myslite, ze bude mat cenu tymto sa zaoberat ?
SSH ti rozhodne možem len odporučiť, pred nedávnom som ho fajčil hydro a bez konkurenčne najlepšie staviky spomedzi sativiek, otazne je ako dlho bude kvitnúť a ako moc sa ťahať. no zrejme vylúčim JH a pojdem čisto SSH buduce kolo už len pre zaujímavosť
Výbornej model je od samsary Sweet Black angel,což je cross Black dominy a ssh.je to většinová indika,takže se netáhne.super stavy a chuť.muzu jen doporučit.jel jsem to s přestávkou ze dvou různých várek semen a vzdy to byla pecka
zdravicko .. herecky su zhruba suche a zbavene stoniek .. este to dnes necham na kôpkach a môzu ist do skla .. celkom som zvedavy na vase odhady takze zahajujem tipovacku za kacka ..