Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, díky za chválu. Ale pochválit musím spíš genetiku,rostlo to takhle samo a krásně se rozvetvilo,možná i světlo. Minule sem zapomněl nafotit, tak příští foto už bude asi z kosy
Nic. O víkendu bude asi akce, možná dřív. Ale vypadá to dost tučně. Nebo spíš libově? No už sem zas holky neviděl skoro týden, není čas hodím co nejdříve foto.
Šisky byly celkem tvrdé a orosené. Indigo se mi celkově dost líbilo. Sušák sem snad takhle ještě neměl plný. Sám sem zvědav na výsledek. Kdo chce tipujte. Vítěz dostane Káčko. Můj tip 777
Tyjo.. slušný 😀.. neee krása 😉.. fakt pěkně seskladane šišky
Já typujem 888 ..popravdě to vypadá snad na kilo.. Ale foto zkresluje.. líbí se mi to moooc
Tak jo, tipovačka sice bída, ale o to lehčí přehled
Vitěz - TvoRCorp s tipem 888
Sice mi to nikdo neuvěří,ale to mě netrápí. Výsledek 958, z toho 22 spodky. Sušeno poctivé dva týdny. Bohužel přesušeno. A to fest na trout,celé se to drolilo. Ňáké dovlhčování sem už neřešil,ale myslím, že v normalním stavu by tam bylo ješte o cca 20g více. Pujčil sem si i druhou váhu,páč sem tomu nevěřil a po 5ti dnech v pytli převážil se stejným výsledkem
Smokereport- kouření je lehké s citrusovým nádechem, stav dlouhotrvající "relaxed/happy"
Struktura- hodně tvrdá a hodně orosená