Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Black Death Skunk , Indoor, Cob-Led 242W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 45 46 47 48 49 »
Autor
Téma 
DrGrinspoon
Stálý Člen

Karma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% PěstitelskáKarma uživatele DrGrinspoon - 79% Pěstitelská

Registrován: Mar 2017
Příspěvků: 656  

Příspěvek č. 737

No tak teda táto nič moc čo sa týka kompaktnosti. Uvidíme ďalšie , pozorne sledujem

Old Post 30-01-2018 v 10:59 AM
DrGrinspoon je offline   Profil uživatele DrGrinspoon   Find more posts by DrGrinspoon   Foto galerie člena DrGrinspoon   Click here to Send DrGrinspoon a Private Message   Add DrGrinspoon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 738

citace:
Původní příspěvek od DrGrinspoon
No tak teda táto nič moc





Old Post 30-01-2018 v 19:18 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 739






50 den 12/12

Kytky jsou uz zraly pripraveny na kosu , (klidne by se daly kosit i dnes) uz je tam cca 10 % jantarovych trichomu. Dnes jsem cely den odlistoval na hrubo.
Ted budou podle Michaelova grow-planu jeste 3 dni pod ledkama jen kvety bez listi a pak 48h tmy a kosa
v 55 dnu kvetu.

Nedokazu takhle odhadnout kolik toho na vahu asi bude ale mozna ze to bude dobry a ze budu mozna spokojen. Neumim vubec tipovat tak nebudu radeji spekulovat a necham se prekvapit.






Salamky

Old Post 30-01-2018 v 19:19 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Časlove
Stálý Člen

Karma uživatele Časlove - 92% Pěstitelská

Registrován: Feb 2008
Příspěvků: 706  

Příspěvek č. 740

Ahoj,
tak za 1. ty kytky v žádnym případě nejsou zralý a to ani omylem! Navíc pokud to chceš na výtažek, tak je to o to víc kontraproduktivní to seknout takhle brzo. Co vim, takk je na světě jen málo phenotypů co se daj seknout v 50. dnu. Tohle to rozhodně neni!
Ta kytka co je focena na minulý straně potřebuje nejmín tejden, spíš dva. Ta co se líbí mně a furt si myslim, že to je to zajmavý pheno potřebuje tři tejdny květu ještě. Ta v sobě má víc sativy, je to na první pohled vidět na struktuře květů, že bude potřebovat delší dobu. To ti amík neřekl jak dlouho typuje dobu květu? To je posrání s nima, kdyby ti řekl z čeho je to nakřížený, tak ti to odhadnu hned, tyhle secret geny, to je na píču, člověk pak nemá tuchu jak s tim zacházet, pokud neni už dost zkušenej.

Ted otázka co s tim. Kdybych byl tebou, tak i přesto strašlivý oholení dodržim kalsický pravidlo, že většina hybidů je hotová mezi 60. a 70. dnem. Pokud nechceš svítit jen na tu sativojidní (u tý bych typnul minimum na 70.), tak ji alespon na tejden dej na okno, než to sekat ted.
Btw. kdy si začal flushovat? Pokud nemáš hydro a neproleješ substrát spoustou čistý vody, tak doporučuju alespon 3 tejdny čistý vody.

Jeden z důvodů proč to neni uplně ono (i když mi to uplně špatný nepříjede) je to, že to prostě neni hotový.

Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.


Mr.DámTo

Old Post 30-01-2018 v 19:36 PM
Časlove je offline   Profil uživatele Časlove   Find more posts by Časlove   Foto galerie člena Časlove   Click here to Send Časlove a Private Message   Add Časlove to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fikus37
Banned

Karma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2014
Příspěvků: 1692  

Příspěvek č. 741

Nepozoroval jsi, že se ti palice ještě nafukuji?
Já seknul pár rostlin o 10 dní dříve a připravil jsem se o dost na kytce. Na druhou stranu, je nejlepší řešení řídit se zabarvení tch.
Škoda, že nevíš co máš za odrůdu. Mohl si stebe udělat pokusneho králíka.

Old Post 30-01-2018 v 20:41 PM
fikus37 je offline   Profil uživatele fikus37   Find more posts by fikus37   Foto galerie člena fikus37   Click here to Send fikus37 a Private Message   Add fikus37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 742

Ahoj Časlove

Dnes rano me prave amik sam od sebe konatktoval , abych pry zcekoval jesli tam nejsou uz jantarove trichomy. Rekl sem mu po pravde ze cca tak 10% na kazde kytce krome te jedne o ktere si uz mluvil, (ta jedina jeste nema jantarove trichomy ale ma je uz syte mlecne) ..tu jedinou mam pry jeste nechat o tyden dele pod lampou.
Jeste chtel po me abych vyndal vsechny kytky z boxu a kazdou zvast nafotil , fotil jsem pro nej cca 5 fotek od kazde kytky vcetne detailu palicek.

Prohledl si to a rikal abych to okamzite jeste dnes odlistil a vratil na 3 dni do boxu , ne na dyl , protoze by z toho jednak vznikla uspavacka a za druhy by listy zase trochu povyrostly a musel bych je zase odlistovat nahrubo znova. Po 3 dnech svetla 48 h tmy a pak ihned Kosa .

Tuhle odrudu sklizeji oba dva v 55 dnu na zadost lekare, protoze je na vrcholu THC v 50-55 dnu , po 55 dnu uz zacina degradovat THC . v 60-65 dnu uz je z toho narkotizacni lek ,na spani ,na uklidneni.
Tahle konkretni odruda i kdyz nechas 70% jantarovych trichomu tak je stale zelena, zadne tmave hnede jakoby uschle chloupky se nekonaji.

To plati u vsech kytek krome te jedne kterou rikal ze mam nechat jeste tyden v boxu, tu o ktere si mluvil ktera nema jeste jantarove trichomy. Taky me dnes rikal ze je to jine pheno a hned si ty kytky vsimnul.
Jenze ja v boxu budu susit takze uz pak nebudu moc svitit .
To jak radis ji nechat za oknem ,vidis to me neporadil.

Jeste me zduraznoval ze kdyby me tam nahodou ,mysleno na Groweru, nekdo radil v dobrym umyslu ze je to prilis brzo na kosu v 55 dnu , ze to nema jeste vubec hnede chloupky a at to necham jeste minimalne jeden tyden tak ho rozhodne nemam poslouchat , mam se ridit podle toho co mi rika ale predevsim se mam ridit trichomy !!! Ktere potvrzuji jeho dobu sklizne.

Ty pises ze je 50 den brzo , ze to neni zraly ale ja sem nepsal ze v 50 dnu to seknu , to sekam az za 5 dni, presne v 55 dnu kvetu tak jak to mam od nej v grow-planu akorat ze teprve dnes me rekl tu novinku ze to mam uz dneska odlistit a vratit na svetlo na 3 dni a pak tmu.
Tahle odruda ma udajne velmi kratky interval kdy se da sklidit na vrcholu THC a jde to u ni fakt nehorazne rychle , uz do 10 dni od ted , tedy v 60 dnu kvetu by uz byla prilis narkotizacni a v 70 dnu kvetu by bylo uz na sklizen skoro az pozde i jako ma uklidneni nebo na spani.

Moc si vazim tve rady , vim ze to myslis dobre a uvedomuji si taky moc dobre ze jsi 100x zkusenesi nez ja , za normalnich okolonosti bych samorejme dal na tvou radu a poslechl te ale v tomhle na 105 % nemas vazne pravdu.
Po 60 dnu uz to uspava a to ja nechci . Tohle vsechno me sem mel od nej napsany hned na zacatku,
Na bolest je dulezite aby byly sklizeny na vrcholu THC a ne navrcholu CBD.

Kdyz dodavaly tuhle odrudu naposledy v 60 dnu sklizne na zkosku do nemocnice ( jsou totiz ve fazi testovani v praxi a ve schvalovacim procesu aby mohli susinu dodavat do lekaren) tak onkolog po nich vyzadoval aby to pristi varku prave kosili v 55 dnu , jelikoz je to udajne nejucinnejsi tahle odruda na bolest .
Samozrejme ze pri rakovine, naopak uspavaci jantarove trichomy susina vyzaduji brat cipky .vecer a na bolest se bere cipek naopak zase rano a to ma jinou dobu sklizne. On je v konatktu s nekolika ruznymi lekari a to ne jen onkology a kazdy z nich , i ti ostatni lekari , ne ti z onkologie , to po nem chteli maximum v 55 dnu.
Poprve jim to totiz dodal v 60 dnu kvetu ale to bylo prilis pozde.

Tak doufam ze me to nebudes mit za zly ale budu se tentokrat ridit jeho radami , tak jak jsem mu to slibil.
Preci jen jsem mu zvazan a chci aby jeste neco poslal.

Ale moc diky, vazim si toho !!!

Old Post 30-01-2018 v 21:22 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 743

citace:
Původní příspěvek od Časlove
Btw. kdy si začal flushovat? Pokud nemáš hydro a neproleješ substrát spoustou čistý vody, tak doporučuju alespon 3 tejdny čistý vody.


Časlove- v 55 dnu to bude 11 dni flushingu. Mam od nej v Grow-planu napsano flushing 3l vody na 11l kvetinac a doporuceni 10 dni s Biobizzem je pry az dost.
Mimochodem Biobizz uvadi 7 dni.

Naposledy upravil Madical-Strains 30-01-2018 v 22:22 PM

Old Post 30-01-2018 v 21:36 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 744

Fikus- Ano, jste se pry budou palicky nafukovat ty 3 dni svetla a tmy a to bude maximum.

Jo, taky me to sere ze me nerekl tu odrudu geny atd. , nebo vlastne on me rekl jen nazev odrudy ale kdyz zjistil ze to zamatkuju tak to radsi pro jistotu prejmenovali.
Takze jako by mi nic nerekl.

Ne, pokusnyho kralika urcite ne. To bys ho mysel videt.
Je fakt moc slusnej.

Jo a poprve me dneska za celou dobu pestu konecne pochvalil , rekl , dobra prace!

Old Post 30-01-2018 v 21:38 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kanapee
Stálý Člen

Karma uživatele kanapee - 76% Pěstitelská

Registrován: Dec 2017
Příspěvků: 74 

Příspěvek č. 745

zajímavé počteníčko hej tak to gratuluji že se k tomu taky konečně vyjádřil a předal ti karmu určitě tuhle cílovou rovinu nespustim z očí, jsem zvědav na výsledek

"Nikdy nevěř někomu, kdo nekouří trávu a poslouchá Boba Dylana."

------///\-----
-----///\\\----
----///--\\\---

Old Post 30-01-2018 v 22:20 PM
kanapee je offline   Profil uživatele kanapee   Find more posts by kanapee   Foto galerie člena kanapee   Click here to Send kanapee a Private Message   Add kanapee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fikus37
Banned

Karma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% PěstitelskáKarma uživatele fikus37 - 92% Pěstitelská

Registrován: Apr 2014
Příspěvků: 1692  

Příspěvek č. 746

Držím ti palce, ale po "oholení" ti už palice neporostou.

Old Post 31-01-2018 v 06:13 AM
fikus37 je offline   Profil uživatele fikus37   Find more posts by fikus37   Foto galerie člena fikus37   Click here to Send fikus37 a Private Message   Add fikus37 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Registrován: Jun 2016
Příspěvků: 1366  

Příspěvek č. 747

K posraniu tieto protichodné informácie. Každopádne si myslím, že možnosť solídnych a legálnych analýz by sa nám tu určite hodila pri pestovaní medicinálneho materiálu.
Neverím, že niekto okom odhadne množstvo aktívnych látok, okrem toho, že každá inak účinkuje na různe diagnózy a každý z nás inak reaguje...
Zostáva LEN veriť, že po konkrétnych a praktických skúsenostiach tvorcu genu to bude to pravé pre Teba. Každopádne, až zamatkuješ, tak budeš
môcť v budúcnosti robiť ďalšie pokusy s touto odrodou. Nepíšeš akú konkrétnu diagnózu chceš liečiť, ale na všeobecnú bolesť mne zaberá hociktorá z odrôd, ktoré som doteraz pestoval a kosil podľa doporučení s tým, že som sa snažil riadiť trichómami. Dalšou vecou je, že podľa mojich skúseností aj účinok jednotlivých kvetov z tej istej rastliny je rozdielny v závislosti od ich umiestnenia na rastline, takže sa môžeš fakt spolahnúť iba na akýsi priemer a dúfať.

Old Post 31-01-2018 v 06:20 AM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
atletico
Stálý Člen

Karma uživatele atletico - 4% Pěstitelská

Registrován: Dec 2017
Příspěvků: 272  

Příspěvek č. 748

Caves,neber v zlom co pises ale nerozumiem niektorym veciam..ako ma na tisenie bolesti vacsi vplyv maximalna hladina thc pred cbd? A inak neviem si predstavit ako medicinsky pracovnici v zdravotnickom zariadeni doporucuju "profi growerom" na aku uroven maju upravit dlzku fazy kvetu..ze viete co 60dni je moc,dajte to na 55..(?) este raz neber to odomna v zlom,samozrejme drznsa toho co ti amik hovori ale v niektorych faktoch vidim trhliny a zavan "rozpravkarov" ktorych som uz niekolko stretol..drz sa

Old Post 31-01-2018 v 07:15 AM
atletico je offline   Profil uživatele atletico   Find more posts by atletico   Foto galerie člena atletico   Click here to Send atletico a Private Message   Add atletico to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 749

Kanapee- Diky

Fikus- Udajne pry ano.

Neberu to ve zlym , v pohode .
Nevim, neznam , jen jsem tlumocil to co me jsem se od nej dozvedel.
Nejdriv ten novy Strain ktery chce prodavat susinu v lekarnach tak jde na rozbor a analyzu , pak na vyzkouseni do par hospicu a nemocnic.
V jednom hospicu a na onkologii ty dva doktory zna osobne proto dava temto pred ostatnimy prednost , vzdy odrudy k podsouseni , vyzkouseni na pacientech protoze krome rozboru potrebuje jeste razitka doktoru ze ta nova urcita odruda je proste perfektni. Kdyz ma vsechny papiry a ma doporuceni lekaru ze ta jeho nova odruda funguje skvele tak susinu posila k nejake stani komisi pro leciva kam prilozi ty papiry rozbor a doporuceni lekaru a tim dostane vetsi sanci ze ten gen prosadi a bude ho moci dodavat legalne do lekaren. Jen ten proces v hospicu trva cca 6 mesicu.

Nevidim na tom nic "pohadkoveho" kdyz mu doktor z hospicu ktereho zna rekne ...Hele Michaeli , prosim te zkus tu susinu priste dodat na vrcholu THC , ucineji to pusobi proti bolesti. Jina doba sklizne odlisny ucinkek. Jsou runze druhy bolesti a tahle odruda zabira na takovou bolest na ktere udajne nepomohlo ani morfium.
Krome toho morfium je nehodne pri rakovine protoze ji udajne urychluje ale drive se ve statech normalne podaval. Hledaji alternativy.
A konkretne ten hospic kam on chodi tak je v nejakem statnim specielnim programu kde se primo konopi zkousi na trpicich pacientech kteri tam sly uz umrit.
Nevim jaky rozdilny vliv ma max THC pred CBD .
Ale uz mam odzkouseno sam na sobe ze kdyz je thc na vrcholu tak zmizela chronicka stale se opakujici bolest na kterou nezabiraly ani silne leky.

Old Post 31-01-2018 v 09:36 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen


Registrován: Mar 2012
Příspěvků: 3938  

Příspěvek č. 750



Prvni fotka je Super-Skunk od Sensi, moje prvni kolo vubec pod ledkou
(muj druhy indoor) ,
5 ks.kyticek, neco lehce pres 200g.

Fotku jsem dal vzhuru nohama pro lepsi moznost posouzeni.












Druha fotka je aktualni , 8 ks kytek.

Netroufam si posuzovat rozdil ale jsem vazne zvedav jaka cifra me vyjde tentokrat. Predevsim doufam v prvotridni kvalitu.








Naposledy upravil Madical-Strains 31-01-2018 v 10:05 AM

Old Post 31-01-2018 v 09:50 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
atletico
Stálý Člen

Karma uživatele atletico - 4% Pěstitelská

Registrován: Dec 2017
Příspěvků: 272  

Příspěvek č. 751

Tak je jasne ze aj thc ma vyrazny ucinok..nie len ten komercny "relaxacny"..tak ako mne sa stalo u zubara..a doktor v ramci jedneho problemu pozera na moj röntgen a pyta sa ma nechapavo ze ci nemam bolesti a ked som hovoril ze nie tak nechapal preco

Old Post 31-01-2018 v 09:55 AM
atletico je offline   Profil uživatele atletico   Find more posts by atletico   Foto galerie člena atletico   Click here to Send atletico a Private Message   Add atletico to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
atletico
Stálý Člen

Karma uživatele atletico - 4% Pěstitelská

Registrován: Dec 2017
Příspěvků: 272  

Příspěvek č. 752

Inak vedel by si mi poradit?cochvila zacinam svoje led s mars hydro a neviem celkom kedy ist full spectrum a kedy prepnut iba kvetovy rezim

Old Post 31-01-2018 v 10:00 AM
atletico je offline   Profil uživatele atletico   Find more posts by atletico   Foto galerie člena atletico   Click here to Send atletico a Private Message   Add atletico to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:00 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 45 46 47 48 49 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.1160590 seconds with 33 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív