Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jakože takhle na fotkách vypadaj fakt hezky.. ale to co vidím ja v realů je prostě jiné.. něco jim vadí .. asi to není nic co je zničí . ale určitě by se mohli mít líp každopadně.. další Kolo chci jet 10x Mazar Extra chci to jet v menších květináčích... od začátku zkusím na to líp
jinak třetí den po zavalžení a cítím celkem sucho na hloubku prstu ale jak říkate počkám si až si řeknou
Ja jsem cetl ze strkani prstu do hliny neni zas tak dobra vychytavka pro zjisteni kdy zalevat , udajne tim ponicis spoustu jemnych micro-korinku a to pry dokonce i v rohu kvetinace. Samozrejme to nepalti u prave zasazeneho semenacku , ten jeste neni tak dalekosahle zakoreneny.
Ale nevim jesli je to vazne pravda , proto to radeji nani nezkousim protoze to zni i dost logicky.
Původní příspěvek od Madical-Strains Ja jsem cetl ze strkani prstu do hliny neni zas tak dobra vychytavka pro zjisteni kdy zalevat , udajne tim ponicis spoustu jemnych micro-korinku a to pry dokonce i v rohu kvetinace. Samozrejme to nepalti u prave zasazeneho semenacku , ten jeste neni tak dalekosahle zakoreneny.
Ale nevim jesli je to vazne pravda , proto to radeji nani nezkousim protoze to zni i dost logicky.
Klidně tam píchni prstem, kytce to nevadí. Naopak přelít kytku vadí hodně, to pak začnou uhnívat kořeny a tomu se vyhneš tím že zjistíš kolik je ještě vody v substrátu.
Jojo, uprimne receno pro tu kytku je mensi stres kdyz ji vytahnes celou . Ja na to mam fintu , v par kvetnikach mam v rohu vymackanou diru od prstu kde sou koreny jen u hliny ,kdyz tam strcim prst tak citim jestli je to vlhky nebo ne a nic tim neponicim.
LinChi- Beru zpet ,zapomen na prst v hline ,zapomen na cekani az zacne kyti svesovat listy.
Tady mas uplne tu nejlepsi metodu jak zjistis kdy mas kyti zalevat.
Radi to borec z Canny ,takze me nenapada nikdo kdo by to mel vedet lip.
Cesky dabing.
Madical o5 ti děkuju .. no nakonec sem zjistil že problém na listech zpusobuje špatné ph .. od doby co mám metr se to ale změnilo .. dneska sem zalil s Ph 5.9 protože pokud jsem tam lil vysoké ph.. tak ted bych ho chtěl snížit celkově v pudě.. další zalivka s ph 6,5 a myslím že to bude okey... uvidíme za pár dní jestli se kytí zpraví .. jinak valí to jak z vody.. rostou krásně brzy přidám další fotky
Zrovna to same jsem resil pred tydnem.Chtel jsem to presne takhle udelat s tim PH ale napred jsem se ale nastesti ZEPTAL. Je to prste chyba, mas lit 6,5 PH a ono se to srovna.
Vzdycky je lepsi se zeptat nez neco zasadniho udelas. Pamatuj, kdo se zepta je blbec jen nachvili kdo se nezepta.......porad.
Ja se taky obracim na zkuseneho growera kdyz neco nevim.