Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko Grouváci
Mám tu pro vás zase pár fotek jak mi to kvete.
Musel jsem upravit dávkování protože listy byli již dostatečně zelené. Snížil jsem tedy dávku growu a Alg A Micu na 4ml/l a přidal trochu Bloomu.Druhý den se objevil deficit draslíku+dusíku,viz. foto.
Nasral jsem se tedy a zase jsem to nakotlil a vysadil Alg A Mic.
...uvidíme co to udělá.
Hlavně trojka... není jí možný dokrmit.Tu ani holit nemusím,to zvládla sama... to snížení growu na dva dny jí dalo zabrat.
Dávám jí teď extrémní dávky.Heaven je už skoro v prdeli-1L na tenhle pěst možná ani nebude stačit.Hlavní je že na ní něco nakonec bude.
No abych si to tu trochu vyzdobil a taky se samozřejmě pochlubil se svým koníčkem (kterej ale zatím visí na hřebíčku kvůli hudbě) tak sem šoupnu pár svýjch starších obrázků které jsem před chvílí vyhrabal-kvůli zdejšímu kolegovi se stejným koníčkem.
moc pěkný já si vždycky kreslil akorát ve škole místo učení. Na konci roku sešity plný obrázků. Pár kousků sem si taky schoval tak to sem hodim jestli najdu
Ty první dva obrázky, co je to za barvy? olejový? Mě to s barvou nikdy nešlo jen obyč tužka nebo propiska
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Hezký večer zahradníci.
Mám tu zase pár fotek jak holky nádherně kvetou.
Dle očekávání jsem je krapet přehnojil ale to je už cajk.Ten nedostatek byl spůsobenej samozřejmě přebytkem jiné složky.
Trochu jsem je prolil a dva dny dával jen vodu.Teď jim dávám maximální - 4ml/l všeho.
U BlueBerry jsem dával málo,teď zase moc,příště už to bude dobrý.
Jinak to vidím tak,že asi od prvního začnu dvojku proplachovat.Týden po ní půjde v závěsu čtyrka s jedničkou.Trojka ta bude asi na dlouho.
Smrádek je luxusní a lepí to jako prase,stačí s tím trochu pohnout.
jsou takové macaté...kvete to pomalu.Počítám že devět tejdnů minimum ale nechci to přezrálé v žádném případě.To by bylv případě téhle indiky uspávák jako prase.
Hola, mas to pekny. No ja to pisu vsude at lidi proplachuji. Jakmile je nakej problem s zivinama je to vzdy to stejne, zasoleni/ intoxice, nemoznost prijmat/vylucovat latky. A ne, ze by byl nake latky nedostatek, u tebe slo asi o intoxikaci manganem,ta byva dost casta.
Cislo 3 je spatny pheno... nestabilni gen, nekvalitni femina
Celkove sem si rikal, proc si kupoval seminka neceho,co ma kazdy druhy matkar zkus priste nakou lux exotiku
Díky.
Vždy stejné to právě není.Blueberry jsem se bál pořádně nakrmit a objevili se mi tyhle samé skvrnky-krupička na listech.Myslel jsem si že jsem je přehnojil a o to méně jsem jim dával.Bohužel se to stalo v květu... Přišel jsem na to až ke konci když jsem se nasral-pořádně jsem je přihnojil a jak se začali krásně zelenat.
Nepíšu to tu poprvé kámo,sám se popravdě taky divím proč se tolik lidí diví že někdo nemá matkáře? Přece si to nedávají na zvonek nebo na dveře. Na inzeráty jsem samo koukal a v mém nejbližším okolí žádnej není a já nemám káru ani možnosti ...bohužel.Vše mám z netu.
S trojkou máš pravdu,myslel jsem že je to nabušený feno jak roste ale je jen ňáká pomatená. Ale něco mi dá.
Jj prave proto pisu, proplachnout a pak pekne hnojit ( me vlakno )
No k udivu to uplne neni,ale kdybych ted jel seminka,tak uz asi neco jineho nez 10-20 let starej model ale porad je to klasika, minule kolo sem ho taky jel.
Pred par lety sem mel vlastni selekci na matku z 12 regularu...uzasny pheno, lidi si ho neskutecne chvalili.Krasny maly klony, clovek si z nich vykouzlil presne co chtel. Na fotce sou uz ususeny...joooo zlaty casy kdyz byly jeste startky
Driv sem taky auto nemel, no stejne ty listky na bus vysly levnejc
Jasně to chápu,už sem na to přišel jen to chce ňějakou praxi rozumíš.
Tak když jsi ho minulí kolo taky jel tak asi chápeš proč ho teď jedu já.Jak píšeš,klasika.Na exotiku taky jednou dojde.
Štangle se ti povedli. To musela bejt dobrůtka...
Zdar chlapy ...a samo taky ženský.
Tak mi to pěkně zraje,trojka pořád na vodě-zejtra dostane napapat,jednička s čtverkou už papaj dva dny no a dvojka je ode dneška na FS-ku.
Já vím,dalo by se z ní vytáhnout daleko víc ale není co do brka a už je opravdu k nakousnutí-viz. foto.
Zbylé tři to co se týká výnosu určitě doženou.Také je ale nenechám dozrát až na doraz.Mám to hlavně pro sebe a sedativní účinky rozhodně nepreferuji.
trojka dorůstá do monstrózních rozměrů.Zítra musím uvázat větve.Dvojka je taky macek a čtyrka bude prcek ale pěkně vypasenej.Příště vše nafotím.