Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, potěšily mě vaše tipy.
Sklidil jsem něco málo přes 1100 gramů na výrobu konopné masti.
Po 3-4 dnech sušení ostříhaných rostlin ve stanu (22°C a 55%RH) jsem oddělil palice a rozdělil do igelitových sáčků po 1 rostlině. Nyní by měla probíhat fáze curingu. Fermentace se zdá se zdařila, protože model získal během pár dnů nezvykle sladké aroma. Co se týče kouření, jeho kvalita se s postupem času velmi zlepšuje (sativy se curují déle - icmag). Fotky palic jsem se rozhodl nahrát až po jejich doléčení.
Budu v threadu pokračovat s další várkou GTH 32 ks. Novinkou bude například přechod na hnojiva Canna, vylepšená vana, nový (dříve nepoužitý) kokos canna natural 3:1 s perlitem, CO2 dávkování (tentokrát už od začátku se DIY sensorem a spínačem dávkování za 1500 Kč) a hlavně chytřejším plant trainingem. Proto zatím místo fotek sklizně přikládám fotky se zakořeňování klonů a z přesazování.
3-4 dny si sušil a fermentace proběhla ok? Tak si sušil nebo fermentoval?
Já když už fermentuju (obvykle out úrodu, která to potřebuje jak sůl) tak to je zhruba na tejden až deset dní a delší tejden až dva sušim... u indooru to zatim vynechavam, mam strach z plisni.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Já jsem to nechtěl tak psát, ale prostě sem palice obral trochu dřív a dosoušel je v uzavřených sáčcích tak, že se zapařily a čím víc se zapařili tím víc voněli - fermentace(?). Teď je mám ve větší plastové krabici a větrali dokud jsem po zavření krabice s palicema a vlhkoměrem po hodině na něm nenašel víc jak 65rh.