Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dovolte mi se podělit o dojmy z ochutnávky. Z deseti kytek jsem ochutnal zatím 4. Pomalé sušení vytvořilo optimální konzistenci, má ruka vybrala nejdříve E3. Relaxační,uzemňující s hlavou plnou nápadů. Další vzorek je S5. Totální high, aktivizující jako prase. Lehounce škrábe. Následuje B4. Velmi jemný kouř s kyselejším dozvukem. A poslední na řadě je V2. Prostě mňam a síla, zmatlanost :-) Zatím se mějte zahradníci.
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
Ještě zmíním, že koncem vegetace jsem nařezal pár klonů z B a A. Po upozornění od původního majitele semínek opravuji,že B není kroslá s Jackem H.,ale s PowerPlantem. Na fotos to bude vidět:
1.Foto BB
2.Jiná BB
3.Apolo
vše 57 dní 12/12
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE