Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravíčko chalani , chcem sa opýtať, že na vero 18 by som mal použiť aký chladič, aby to šlapalo bez ventilátora? Ale ja by som to chcel spraviť ako máš ty nikolaj, že jeden čip by bol vlastne na jednom chladiči. Dikes
Hele já si myslim že když koupíš ten co sem odkazoval akorát 20cm dlouhej tak ani při 30w to nemá šanci to rozehřát natolik aby nějak znatelně klesal výkon kvůli teplotě. Jako můžeš si to spočítat jen bych upozornil že ten větrák je levnější než 10cm toho chladiče.
kdybych měl infra teploměr tak to aktivní chlazení na zkoušku vypnu podle mě by se zas tolik nedělo...
Ahoj lidičky, hodlám zapojit dvě Věra 29 přes jednu větev, bude vhodný zdroj lpc -60-1050?sem celkem lama přes tohle a nerad bych zas koupil nakou blbost. Diky
Původní příspěvek od radowann Ahoj lidičky, hodlám zapojit dvě Věra 29 přes jednu větev, bude vhodný zdroj lpc -60-1050?sem celkem lama přes tohle a nerad bych zas koupil nakou blbost. Diky
Ahoj!
Já jsem si na Googlu našel tu Věra 29 a pak hned tu druhou.viz.foto.
No nevím!
Navíc,ta druhá Věra,má viditelně již dítě.No opravdu nevim.
S tí zdrojem si nejsem jistý,ale určitě bych to přes větev nelámal!LOL
Pokud chceš dvě Věry, musíš si připlatit a každý koupit vlastní zdroj nebo vybrat jiný. Např. HLG-120H-C1400B zvládne 2 Věrky (se štěstím 3) do 1.4A. MW zdroje jsou výborný, ale taky pěkně drahý.
Pokud bys chtěl levnější driver a nepotřeboval možnost stmívání, daj se taky použít levnější drivery z Číny. Účinnost je dobrá, otázkou je kvalita. Tu ti nikdo nezaručí.
Píšu z mobilu, proto ta (Věra) :-) no uvidím jestli dam 1 čip na 1 zdroj nebo zainvestovat do jednoho lepšího. Jinak ten co sem psal jedno Vero utáhne tak jak má? Je to pro mne fakt španělská vesnice