Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hi, potreboval by som radu, mam problem s listami neviem co sa s nimi deje a neviem urcit ani moznu pricinu.budem vdacny za akukolvek radu alebo nazor ....
zdarec,ked postrekujes na list,robis to ked svietis,alebo po tme,ked za svetla,tak by to mohlo byt vypalene od vody,a nehnoj do kazdej zalievky,aj ked malo,je to zbytocne,niekedy je lepsie manej naz viacej,hnoj kazdu druhu zalievku,a kukni do faq na nedostatek boru...
striekaval som aj za svetla lebo nemam zvlchcovacku, tak som sa snazil zvysit takym sposobom vhkost ale uz to nebudem robyt, tak som zvedavy ci to pomoze..
stonkova plesen tak vysoko jak ohybas,sem este nevidel,ta stonkova plesen vetsinu byva pri substrate,a ked mas dobru ventilaciu,a nizsiu vlhkst,a prevenciu proti plesni,tak by ta to malo mynut...
Původní příspěvek od sailinder zdarec,ked postrekujes na list,robis to ked svietis,alebo po tme,ked za svetla,tak by to mohlo byt vypalene od vody,a nehnoj do kazdej zalievky,aj ked malo,je to zbytocne,niekedy je lepsie manej naz viacej,hnoj kazdu druhu zalievku,a kukni do faq na nedostatek boru...
Myslim,ze problem s listy je spis zpusobeny nedostatecnym prijmem zivin rostlinou,protoze davas hnojivo do kazde zalivky a hodnota pH se meni tim zpusobem,ze kytka proste ziviny,ac jich davas dostatek,nechce a neprijme.
Zkus alespon 3x zalit cistou vodou a uvidis.Mel jsem neco podobnyho a udelal presne jak pisu,no a je po problemu.
Rozhodne nedavej hnojky do kazde zalivky.
mal som to dost dlho na raste, aby no name dobehli BS a toho som zase ohybal aby boli priblizne rovnako vysoke..
no name som niekolko krat zastrihoval FIM metodou. na jednej sa dokonca podarila stvoricka, tak tu som radsej viac uz nezastrihoval ale ostatne som este zastrihol..
viem ze to je dost nahusto v tom boxe ale cakam aj nejakeho samca (nemusel by byt) a keby aj nebol tak tu najhorsiu by som vybral, aby sa to trochu presvetlilo.
tak a tu to je uz prepnute na kvet.
nakoniec svietim 150W sodikom, zapnuty mam odtahovy ventilator na 1. stupni (220m3) a teplota je stala 25 stupnov ... a teraz uz len cakam kym prepnu a este musim sledovat tych samcov....
a aby som nezabudol mal som asi aj kus stastia lebo od toho problemu s listami (pomohlo to ze som prestal striekat za svetla) sa nijake ine problemy nastastie nevyskytli a dufam ze sa ani nevyskytnu..
ps neviem preco ale ta vybojka mi nejako rusi fotak a ten potom foti s tymi pasmy