Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim komunitu G, potrebujem poradit, pretoze som to tu nenasiel...
ktora odroda mi vonku nevyrastie viac ako 2metre?
mame s kamosom par slnecnych miest ale okolite stromy/kroviny nie su vyssie ako 2,5m takze ked tam vyrastie nieco vyssie bude to bit do oci...
dakujem vam za uzitocne rady
Původní příspěvek od tuffgong1 ono odrudu mužeš zvolit jakou chceš , vše mužeš ovlivnit dobou výsadby když kytky zasadíš na konci května tak to přez 2 m asi nepojede :-)
Hm... tak to máme s Panem Kerem a kolegy asi nějaké zázračné rostliny, když sázíme na konci května a pravidelně a bez problémů přerostou 3 metrovou hranici
Sázet v červenci, nebo regulovat výšků ( záštipem, ohýbáním, lámáním....)
Pokud to bude nějaká Indika pak většinou přes 2 metry nepůjde ale kolem 1,5m to bude a sazeno standart květen
některé growshopy dávají info out velikost jen pohledat
za sebe vím že venku moc nenaroste - critical,vanilla kush,northern lights
teda aspoň mě to nešlo přes 2metry určitě.
tedy to se máte :-) letos sme s kamošem sazeli kytky přelom května června předpěstovane na nějakých 30-40 cm a měli největší lehce přes 2m .... tak jsem vycházel z toho :-) , ale je pravda , že se to zastřihávalo....
ale pořád platí to co jsem řekl : ono odrudu mužeš zvolit jakou chceš , vše mužeš ovlivnit dobou výsadby ....
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
ja jsem kytky normalne ohybal pomoci provazu. Ohnul a privazal k plotu. A cim pozdeji kytku zasadis ( konec kvetna) tak pravdepodobnost ze bude velka je minimalni. Po letnim slunovratu uz by nemela tolik rust. Zkracuje se den.
napadli mi tie kvetinace do zeme ako pise hlava ale chcel som vediet ako sa to este da inak aby som obmedzil investicie a netrepal sa s tym do lesa kvoli zvedavcom..., dakujem vam za rady, budem ohybat...
Ohybani je fajn i to lamani se da v pohodě to schovaš pokud,chceš poradit s kytkou tak mam dobre skušenosti s Hindikusem od Sensi seeds určitě nepřeroste 2.m tak max 120.cm až 140cm je to ind. model ale pokažde mi dozral v poho kolem poloviny řijna
.zatim
presne tak ako pise Hlava,omedziť rast korenov.pouzi 15 l vedra(črepniky) a rastlinku cez 2 metre mat nebudes.skus gws,blueberry,ale zalezi aj na genoch.mal som hindu kush volne out a mala dobre cez 2 m,ale aj take co boli okolo 1,5m.pritom vsetky pochadzali z jedneho balenia.
Ak tam nebudeš chodiť často (asi nebudeš keď sa chceš vyhnúť zvedavcom), tak rátaj s tým že v kvetináčoch ti to bude vo velkých teplách aj velmy rýchlo vysychať...